Τατούλης : “Τέλος του 2019 θα τεθεί σε λειτουργία το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων”

571

Κατά την συνέντευξη τύπου που έδωσε εχθές ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ,αναφερόμενος στο έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ ανακοίνωσε ότι η υπογραφή του έργου καθυστέρησε γιατί είχε να αντιμετωπίσει κατά κύριο λόγο ιδεοληψίες, οι οποίες αποδείχθηκαν επιζήμιες για τον τόπο και πως εντός των επόμενων ημερών το έργο θα υπογραφεί και πριν το τέλος του 2019 θα έχει αποδοθεί πλήρως λειτουργικό στους πολίτες.
Η αλήθεια είναι πως μετά το Αναπτυξιακό Συνέδριο και την επίσημη πλέον στήριξη της κυβέρνησης ο Πέτρος Τατούλης δεν έχει κανένα λόγο να μην αισθάνεται ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα των προσπαθειών του.
“Η Περιφερειακή αρχή παρέμεινε πολιτικά ακέραιη όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Δεν κάναμε ούτε ένα βήμα πίσω στο σχέδιό μας, το οποίο είναι πρωτοπόρο και συνιστά το εθνικό μοντέλο που θα απαλλάξει τη χώρα από το πρόβλημα της διαχείρισης των αποβλήτων”τόνισε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.