Λεκτικές “πιρουέτες στον αέρα” του Νίκα για να δικαιολογήσει την αδικαιολόγητη απουσία του απο τις καταστροφές στον Ταύγετο

1350

Οι καταστροφές που έχουν υποστεί τα χωριά του Ταυγέτου είναι μεγάλες απο την τελευταία κακοκαιρία , γεγονός που πιστοποιεί η γ.γ. Πολιτικής Προστασίας αποδεχόμενη το αίτημα του Περιφερειάρχη να ενταχθούν στο πλαίσιο έκτακτης ανάγκης.Εντύπωση ωστόσο προκαλεσε η απουσία του δημάρχου Καλαμάτας απο τις καταστροφές που υπέστησαν οι κάτοικοι των χωριών του δήμου του..

Το θέμα απασχόλησε και την σημερινή συνέντευξη τύπου που έδωσε στα τοπικά ΜΜΕ. Ο κ. Νίκας επιδιώκοντας “λεκτικές πιρουέτες στον αέρα” δεν κατόρθωσε την ισορροπία εν τέλει, αφού στην αρχή είπε πως δεν συνηθίζει να πηγαίνει στις καταστροφές , πηγαίνει συνήθως στην αποκατάσταση των ζημιών (ουδείς μπορεί να αντιληφθεί γιατί) για να καταλήξει πως πήγε “νυχτα” και χωρίς κάμερες, θέλοντας να ρίξει μομφή στον Περιφερειάρχη!Όλα αυτά βεβαίως ακυρώνονται απο την ίδια την ζωή, αφού πρώτα απο όλα ο σεβασμός στον ανθρώπινο πόνο και αγωνία είναι η φυσική παρουσία του αιρετού ώστε ο πολίτης να μην αισθάνεται πως έχει εγκαταλειφθεί ,και δεύτερον δεν μπορεί να έχει βάση αυτός ο ισχυρισμός για τον κ. δήμαρχο, καθ ότι όλοι θυμούνται πως το χρίσμα το έλαβε ο κ. Νίκας χαμογελαστός δίπλα στον πρόεδρο της ΝΔ με φόντο τις λάσπες της Κορινθίας που προσπαθούσε να συνέλθει απο το ¨χτύπημα” του Ζορμπά.Όλα αυτά συνέβησαν τον προηγούμενο Οκτώβρη.Ας είμαστε λοιπόν συγκρατημένοι όταν αναφερόμαστε σε καταστροφές και “λαβωμένους” πολίτες , γιατί – μιας και αναφερόμαστε σε “μπαλετικές” ασκήσεις λόγω των αυριανών εγκαινίων- η λογική εδώ έκανε στο φινάλε “σπαγκάτ”!

Τζ. Σουκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.