«Έλα Αλέκο , μας ζώσαν τα σκουπίδια!»

518

Εκεί στο τέρμα της Δαμασκηνού δεν έχουν φαίνεται κατανοήσει πως η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά, μην σας πω και όλη! Εκτός κι αν θεωρούν την καθαριότητα εντός της οικίας τους διότι τότε εντάξει… Τα σπίτια καθάρισαν αλλά το πεζοδρόμιο γέμισε με την «αρχοντιά» εκείνων που θεώρησαν πρέπον να εναποθέσουν εκεί τα απορρίμματά τους και υποχρέωση κάποιων άλλων (βλέπε δήμο και υπηρεσία καθαριότητας) να τα μαζέψει απ όποιο σημείο και αν έχουν εναποτεθεί!
Οι εικόνες είναι σημερινές και καθ όλα προσβλητικές!
Πόσο δε μάλλον που καταγράφονται στο πεζοδρόμιο εισόδου ενός μεγάρου αυτοδιοικητικού, ενός μεγάρου που μάχεται για την καθημερινότητα των πολιτών και οσονούπω ως «πιλότος» θα μας απαλλάξει από το μεγαλύτερο ίσως αγκάθι της αυτοδιοίκησης, τα απορρίμματα.

Μέχρι τότε, βέβαια… Κανείς σας δεν σκόνταψε;
Μπήκατε στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας βρε Άρχοντες, δεν τα είδατε;
Ένα τηλέφωνο δεν πήρατε να πείτε…«Έλα Αλέκο! Μας ζώσαν τα σκουπίδια, στείλε ενισχύσεις»!
Ή μήπως πήρατε αλλά… του κάκου;

Αναρωτιέμαι η δύσμοιρη δημότης και σ εσάς τους Άρχοντες της Π.Ε απευθύνομαι διότι ναι μεν αρμοδιότητα και ευθύνη αποκομιδής δεν έχετε εσείς αλλά ο δήμος , αλλά στην δική σας πόρτα είναι!
Την δική σας είσοδο θα φράξουν αν παραμείνουν!

Όσο για τα… αντανακλαστικά της υπηρεσίας καθαριότητας; Μάλλον δεν πέρασε το δρομολόγιο από εκεί!

Εκτός κι αν όλη η γειτονιά συμφώνησε , αφού περάσουν τα απορριμματοφόρα να βγάλει σωρηδόν τα απορρίμματά της , μικρά και μεγάλα, έτσι για να… εμπλουτίσει το τοπίο και όχι, Θου Κύριε, για να εκθέσει την δημοτική αρχή
Κι αν θα μείνουν εκεί λόφος θα γενούν και την δική σας είσοδο θα φράξουν!

x.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.