Επιστράτευση…!!!

759

Διαβάζεις επιστράτευση και λες να ψάξω τα όπλα, τις μπαλάσκες, το σακίδιο να ετοιμάσω, είναι βρε παιδί μου και όλα τούτα τα σενάρια πολέμου που δεν σταματούν και λιγάκι στην πρίζα είμαι!

Διόλου δεν με σκέφτεσαι κύριε Μανάβη μου και έτσι… ελαφρά την καρδιά λές  «Επιστράτευση»!

Τι επιστράτευση; Που επιστράτευση; Γιατί επιστράτευση;

Λες βέβαια τους ικανούς αλλά… είμαι μέσα σ αυτούς; Που να το ξέρω; Ποιόν να ρωτήσω; Ποιος θα μου πει;

Σε μπέρδεψα αναγνώστη μου αλλά και εγώ μπερδέυτηκα από την ανακοίνωση του Υποψηφίου Δημάρχου την οποίαν μ ένα μάτι πιο ψύχραιμο διαβάζοντας κατανοώ πως.. ψάχνει υποψηφίους!

Δεν εξηγείται αλλιώς αγαπητέ μου αναγνώστη μου και να με συγχωρείς! Διότι διαβάζω την ανακοίνωση του κ. Θανάση Μανάβη εκ Βόχας και μόνο τούτο το συμπέρασμά μπορώ να βγάλω από τον τίτλο κιόλας! «Ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής σε όσους νοιάζονται για το Δήμο Βέλου – Βόχας» λέει ο κ.Μανάβης και το συγκεκριμενοποιεί για να μην πω πως ολίγον τι «την λέει στους Βοχαίτες». Γιατί;

Γιατί σημειώνει πως δεν αρκούν οι συζητήσεις στα καφενεία, δεν αρκεί ο καταλογισμός  ευθυνών σε άλλους , δεν αρκεί να γκρινιάζουμε μόνο! «Να γίνετε ενεργοί κύριοι, να πάρετε τις τύχες σας στα χέρια σας! Να είστε υποψήφιοι»  λέει κοινώς και επικαλείται την αγάπη όλων για τον τόπο τους.

Βέβαια, σημειώνει πως ο ίδιος μπορεί να μην είναι ο πιο καλός, ο πιο ικανός ή ο πιο μορφωμένος  είναι εκείνος όμως που αποφάσισε να μπει μπροστά για να εκφράσει τη γενιά του και να ξαναφέρει λίγη αισιοδοξία σε μια περιοχή που κάποτε ήταν στις σημαντικότερες του κόσμου!

Συμπέρασμα 1: Αναζητούνται υποψήφιοι

Συμπέρασμα 2: Δεν είμαι ο καλύτερος αλλά πήρα πρωτοβουλία και ρίσκο

Συμπέρασμα 3: Στόχος είναι να έρθει «λίγη αισιοδοξία» στο Δήμο Βέλου – Βόχας!

Και που είσαι ακόμα αναγνώστη μου μέχρι τις εκλογές!

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.