Χρίστος Δήμας: Δημόσιες ευχαριστίες στο Ίδρυμα «Αλέξανδρος Ωνάσης» για το νέο σπίτι της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας

2227

Δημόσιες ευχαριστίες έστειλε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας στο Ίδρυμα «Αλέξανδρος Ωνάσης» – Ίδρυμα Ωνάση / Onassis Foundation και ιδίως στον πρόεδρο κ. Αντώνη Παπαδημητρίου για τη βοήθεια στη μετεγκατάσταση της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας σε ένα νέο «σπίτι».

Διαβάστε την ανάρτηση του Χρίστου Δήμα:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά δημόσια το Ίδρυμα «Αλέξανδρος Ωνάσης» – Ίδρυμα Ωνάση / Onassis Foundation και ιδίως τον πρόεδρο κ. Αντώνη Παπαδημητρίου που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μου, προκειμένου να μετεγκατασταθεί η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας σε ένα νέο «σπίτι», το οποίο αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο σύγχρονα κτήρια της ελληνικής δημόσιας διοίκησης.

Η δωρεά του Ιδρύματος αφορά στην αξιοποίηση του ανεκμετάλλευτου, εδώ και πολλά χρόνια, Ολυμπιακού ακινήτου, το Κέντρο Ιππασίας στο Γουδί.Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών υπογράψαμε επίσημα την Σύμβαση.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.