Νέοι υποψήφιοι με το συνδυασμό του Βασίλη Νανόπουλου

3153

Ελίνα Αγγελοπούλου υποψήφια με το Βασίλη Νανόπουλο.

Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους. Εκ φύσεως δημιουργική αποφάσισε ν αφιερωθεί και επαγγελματικά σε αυτό! Σχεδιάστρια και Στυλίστρια (Ν.Ζαφειριάδης, Lafayette, CMC, Σαραντάκος) η Ελίνα Αγγελοπούλου είναι μια υποψήφια η οποία επιθυμεί να εμφυσήσει τα χαρακτηριστικά που φέρουν οι ιδιότητες της και στην Αυτοδιοίκηση! Είναι υποψήφια με την «Συμμαχία Πολιτών» και τον Βασίλη Νανόπουλο επιδιώκοντας να συμβάλει στην Αλλαγή που πρεσβεύει ο συνδυασμός.

Την συναντούμε ακόμα σε κάθε κύτταρο εθελοντισμού της πόλης, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, την φροντίδα των αδέσποτων. Είναι μητέρα δυο παιδιών που επίσης ασχολούνται με δημιουργικά επαγγέλματα, του καταξιωμένου φωτογράφου Τάκη Νικολόπουλου και της Ρένας Νικολοπούλου hairdresser.

Σπύρος Πανταζής υποψήφιος με το Βασίλη Νανόπουλο.

Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους.

Άνθρωπος του «επιχειρείν» και της αγοράς! Με επιχειρήσεις στο κέντρο της Κορίνθου (από το 1986) και την Αρχαία Κόρινθο (τουριστικής φύσεως) ο Σπύρος Πανταζής είναι γνώστης όχι μόνο των προβλημάτων που υπάρχουν αλλά και των λύσεων που μπορούν να προωθηθούν ώστε η περιοχή, ο Δήμος να αναχθεί σε «επιχειρηματικό και τουριστικό προορισμό»!

Με τα κοινά δεν ασχολείται για πρώτη φορά! Επικεφαλής συνδυασμού στο παρελθόν και κοινοτικός σύμβουλος στην Αρχαία Κόρινθο έρχεται σήμερα να ενώσει τις δυνάμεις, τις γνώσεις και τις μεγάλες του προσδοκίες για το Δήμο Κορινθίων με τον Βασίλη Νανόπουλο και το συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών».

Ο Σπύρος Πανταζής είναι παντρεμένος με την Μαρία Σταματίου, περήφανος πατέρας 4 παιδιών και ευτυχής παππούς 3 εγγονιών! Είναι μέλος σήμερα του συλλόγου Πολυτέκνων, της ΕΛΑΤ (Ελληνική Λέσχη Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων), του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου και του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Παρασκευή Τσίγκου υποψήφια με το Βασίλη Νανόπουλο.

Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους.

Την συναντούμε εκεί που χτυπά η καρδιά του εθελοντισμού! Εκεί που οι ιδιαιτερότητες επιβάλλουν να έχεις αποθέματα ψυχής και αμέριστης αγάπης να δώσεις! Εκεί που η κοινωνία μας πονά και έχει ανάγκη στήριξη και βοήθεια! Η Παρασκευή Τσίγκου είναι μια γυναίκα που αφιερώνει την ζωή της στον συνάνθρωπο και τον εθελοντισμό! Είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος του ΔΣ ΑΜΕΑ Κορινθίας από το 2005 και Αντιπρόεδρος του, σήμερα, είναι εθελόντρια στο πρόγραμμα του Δήμου «Έξω Μαζί», καθώς και στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου, είναι παρούσα σε κάθε δράση που χρειάζεται τα τελευταία 10 χρόνια!

Δεν θα μπορούσε να λείπει λοιπόν από τα αυτοδιοικητικά πράγματα της Κορίνθου, εκεί που πλέον η παρουσία ανθρώπων με όλα αυτά τα εφόδια είναι απαραίτητη για την Αλλαγή και στην νοοτροπία έναντι του εθελοντισμού, της προσφοράς και της υποστήριξης των ευαίσθητα κοινωνικών ομάδων. Την προοπτική αυτής της αλλαγής «είδε» η Παρασκευή Τσίγκου στην Συμμαχία Πολιτών του Βασίλη Νανόπουλου με την οποίαν και είναι υποψήφια! Στην επαγγελματική της πορεία έχει περάσει από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα με υπηρεσία στο Δήμο Κορινθίων, τα ΚΑΠΗ και την Αντιπεριφέρεια της Κορινθίας. Η καταγωγή της είναι από το Σοφικό Κορινθίας.

Παναγιώτα Γεωργούλα – Δασλή υποψήφια με το Βασίλη Νανόπουλο.

Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους.

Γνωστή στην Κορινθιακή κοινωνία από την ενασχόληση της με το επιχειρείν αλλά και με τον πολιτισμό, την αυτοδιοίκηση, την εκκλησία. Η Παναγιώτα Γεωργούλα Δασλή , μόνιμη κάτοικος Καλλιθέας Κορίνθου, με γνώσεις Λογιστικής και κατάρτιση στην επικοινωνιολογία, τις πωλήσεις και την Διακόσμηση ξεκίνησε την επαγγελματική της δραστηριότητα ως υπάλληλος σε εταιρίες Α.Ε. Πολύ γρήγορα ωστόσο την συναντούμε στον επιχειρηματικό κλάδο εκεί που καταγράφει σήμερα 20ετή επιτυχημένη πορεία, στον τομέα κυρίως του επίπλου και των στρωμάτων.

Παράλληλα θα την συναντήσουμε στον Σύλλογο Ηπειρωτών Κορινθίας, έχει διατελέσει Πρόεδρος του, στο Σύνδεσμο Γυναικών Ηπείρου Κορινθίας. Στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο αλλά και στην ΔΗΜ.Τ.Ο Κορίνθου.

Είναι παντρεμένη με τον επίσης έμπορο Επίπλων Ιπποκράτη Δασλή και μητέρα δυο παιδιών.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου είναι υποψήφια με τον Βασίλη Νανόπουλο και τη «Συμμαχία Πολιτών».

Κωνσταντίνος Μπλάνος υποψήφιος με το Βασίλη Νανόπουλο.

Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους.

Γνωστός για την αυτοδιοικητική του πορεία στο Δήμο Κορινθίων ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Μπλάνος αποφάσισε εκ νέου να ασχοληθεί με τα κοινά και να είναι υποψήφιος στο πλευρό του Βασίλη Νανόπουλου και της «Συμμαχίας Πολιτών» στις προσεχείς εκλογές!

Έχει διατελέσει για 12 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος Κορινθίων, Αντιδήμαρχος Διοικητικών για ένα χρόνο , Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ για 2 χρόνια, μέλος της Αναπτυξιακής του Δήμου .

Απόφοιτος του Ε.Κ. Πανεπιστημίου Αθηνών (Νομική Σχολή – Οικονομικό τμήμα), με μεταπτυχιακές σπουδές στα παιδαγωγικά στην σχολή ΠΑΤΕΣ Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε, διδάσκει σήμερα ως καθηγητής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του νομού Κορινθίας. Είναι πατέρας 2 παιδιών.

Θέμης Κουτσογκίλας υποψήφιος με το Βασίλη Νανόπουλο.

Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους.

Δεν είναι μόνο γνωστός στα αυτοδιοικητικά της Κορίνθου αλλά και ιδιαίτερα αγαπητός! Ο Θέμης Κουτσογκίλας έχει κατορθώσει απ όσες θέσεις κι αν έχει υπηρετήσει να αφήσει το προσωπικό και ανθρώπινο στίγμα του, σχέσεις που τον ακολουθούν και σήμερα και τον ωθούν για ακόμα μια φορά να είναι υποψήφιος.

Κατέρχεται στις εκλογές του Μαΐου με τον Βασίλη Νανόπουλο και τον συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών» επιδιώκοντας απρόσκοπτα να συνεχίσει να προσφέρει στον συμπολίτη του όπως ανελλιπώς και αδιαλείπτως πράττει από το 1998 που για πρώτη φορά ασχολήθηκε! Οι πρώτες θέσεις στις οποίες συνεχώς εκλέγεται αποδεικνύουν στην πράξη την αγάπη στο πρόσωπό του αλλά και την αναγνώριση της προσφοράς του.

Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος σ ένα πόστο «ηλεκτρικό», αυτό της καθαριότητας αλλά και Αντιδήμαρχος Διοικητικών. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου επι Δημαρχίας Θωμά Θωμαίδη αλλά και Πρόεδρος στα ΚΑΠΗ και στους παιδικούς σταθμούς, ιδιαίτερα επιτυχημένος, είναι κοινά αποδεκτό!

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Κόρινθο, διατηρεί επιχείρηση στην πόλη και προσδοκά να δει να έρχεται το Μάιο η αλλαγή που είναι πλέον επιβεβλημένη!

Είναι παντρεμένος με την Ανατολή Κουτσογκίλα και πατέρας δυο κοριτσιών!

Γεωργία (Γωγώ) Βελιζιώτη, γεννήθηκε και ζει στην Κόρινθο. Εργάζεται επί 18 συναπτά έτη σε μια από τις σπουδαιότερες και καλύτερες Εταιρείες του Νομού Κορινθίας. Κατέχει τη θέση της Γραμματειακής Υποστήριξης Μηχανικών στην Motor Oil Hellas- Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε. Στέλεχος του Θεάτρου ” ΙΡΙΔΑ ” από το 1997.

Έχει παίξει σε πάνω από 15 έργα καθώς επίσης έχει συμμετάσχει με το θέατρο ” ΙΡΙΔΑ ” στο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ επαγγελματικών θιάσων στην Braila της Ρουμανίας.

Έχει φοιτήσει επί τρία(3) χρόνια στη σχολή GLOBAL ARTS STUDIOS – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ του Σωκράτη Λαμπρόπουλου και έχει πάρει πτυχίο Σχολής Θεάτρου.

Φοίτησε στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Αλμπέρτο Εσκενάζη. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες ποιητικές και γενικότερα πολιτιστικές εκδηλώσεις με την συνεργασία του σκηνοθέτη Γιώργου Καρβουτζή. Από το 2008 έως σήμερα είναι συνεργάτιδα του Μουσικού Εργαστηρίου Κορίνθου « Ήχοι του Κόσμου». Ως ηθοποιός και ως εμψυχώτρια στο τμήμα μουσικοκινητικής αγωγής και άπειρα σεμινάρια που σχετίζονται με το θέατρο και τη μουσική. Έχει λάβει μέρος σε μουσικοποιητικές βραδιές. Συμμετέχει στην θεατρική ομάδα του Λαογραφικού πολιτιστικού Ομίλου Ισθμίας και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με άλλες θεατρικές ομάδες Κορίνθου, Κιάτου.

Γιώργος Μαγκλάρας υποψήφιος με το Βασίλη Νανόπουλο.

Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους!

Ο Γιώργος γεννήθηκε, μορφώθηκε, μεγάλωσε και ζει μόνιμα στην Κόρινθο.

Η λέξη αθλητισμός είναι ιερή για αυτόν, καθώς από μικρό παιδί ταυτίστηκε με το άθλημα της κολύμβησης (πεταλούδα και ελεύθερο), έχοντας να επιδείξει μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής.

Η αγάπη του για την κολύμβηση, ήταν και η αιτία να ασχοληθεί έντονα με το κολυμβητήριο Κορίνθου ως προπονητής κολύμβησης, ενώ υπήρξε ο ιδρυτής, προπονητής και παίκτης της ομάδας υδατοσφαίρισης (water polo) της πόλης μας.

Για πολλά χρόνια ήταν πρόεδρος του κολυμβητηρίου Κορίνθου, υπεύθυνος για θέματα του Κολυμβητηρίου στην Διοίκηση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κορίνθου για μια τετραετία ενώ διετέλεσε γενικός έφορος κολύμβησης και υδατοσφαίρισης της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Εγκαταλείποντας τον υγρό στίβο και διατηρώντας αστείρευτη την όρεξη για τον αθλητισμό, ασχολήθηκε με τις ακαδημίες της ποδοσαιρικής ομάδας «ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ» καθώς και την διοίκηση της ομάδας. Σήμερα δραστηριοποιείται στην ποδοσφαιρική ομάδα «Κόρινθος 06» την οποία υπηρέτησε από τη θέση του προέδρου κατά τη διετία 2006-2008 ενώ τα τελευταία χρόνια κατέχει την θέση του γενικού γραμματέα.

Για αρκετά χρόνια, διετέλεσε πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου και κατόπιν πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου.

Το όραμα που πρεσβεύει η Συμμαχία Πολιτών και περισσότερο ο επικεφαλής της Βασίλης Νανόπουλος, τον γοήτευσε και έτσι το έτος 2014 όντας υποψήφιος για πρώτη φορά στις εκλογές για την τοποική αθτοδιοίκηση, εκλέχτηκε από τους δημότες του Δήμου Κορινθίων ως τοπικός δημοτικός σύμβουλος.

Με περισσότερη όρεξη, όραμα και αποφασιστικότητα για προσφορά, είναι πάλι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές με το συνδυασμό Συμμαχία Πολιτών, με σκοπό να συμβάλλει με τη γνώση, την εμπειρία και το μεράκι του, στην επίτευξη των σημαντικών προοδευτικών και αναπτυξιακών αλλαγών στο Δήμο μας.

Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα επί 35 συναπτά έτη, και τα τελευταία 14 στο κατάστημα Κορίνθου της αλυσίδας καταστημάτων ηλεκτρολογικού εξοπλισμού «Μεϊδάνης». Ο Γιώργος Μαγκλάρας είναι παντρεμένος με την Αγγελική Παπαγιάννη και πατέρας της Μαρήλιας, φοιτήτριας του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Παναγιώτης Σακελλαράκης υποψήφιος με το Βασίλη Νανόπουλο.

Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους.

Υποψήφιος με το Βασίλη Νανόπουλο στις εκλογές του Μαίου είναι ο Μαθηματικός- Προγραμματιστής Η/Υ- Φροντιστής Παναγιώτης Σακελλαράκης, γιος της Μαίρης Σακελλαράκη και του Κωνσταντίνου Σακελλαράκη Ανάπηρου Πολέμου και Προέδρου των Αναπήρων και Θυμάτων πολέμου του Νόμου Κορινθίας .

Με σπουδές στα Μαθηματικά και τους Υπολογιστές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, διατηρεί επί 38 χρόνια ,τα φροντιστήρια “Σακελλαράκης” στην Κόρινθο και φυσικά διδάσκει. Είναι Ιδρυτικό και εκλεγμένο μέλος του παραρτήματος της Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ ) στο νομό Κορινθίας, έχει μάλιστα διατελέσει και εκλεγμένος πρόεδρος του , Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Φροντιστών Νομού Κορινθίας (ΣΙΦΜΕΚ) με θητεία στην θέση του Προέδρου, Είναι εκλεγμένο μέλος της Ομοσπονδίας εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) επί 20 συναπτά έτη και θεματοδότης – συντονιστής των Πανελληνίων επαναληπτικών διαγωνισμών της ΟΕΦΕ.

Ο Παναγιώτης Σακελλαράκης Υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία, στη προσωπική ασφάλεια και Υπασπιστής του Β Υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ, ενώ έχει περάσει και από τα γήπεδα αγωνιζόμενος στην τότε νεοσύστατη, ομάδα του Παλαίμονος στο μπάσκετ για 10 χρόνια .

Παντρεύτηκε την Αθανασία Αθανασίου Μούτσου δικηγόρο από το Γαλατάκι, καταγόμενη από το Σοφικό και έχει δύο αγόρια Μαθηματικούς ,τον Κωνσταντίνο και τον Θάνο που διδάσκουν στο φροντιστήριο ” Σακελλαράκης” και μια εγγονή την Μελίνα.

Ο ίδιος απευθυνόμενος στους μαθητές του αναφέρει:

Νέοι , με γνωρίσατε σε χρόνια δύσκολα για σας με μεγάλες αγωνίες και έχετε γνώμη, για το τι και πόσο μπορώ να προσφέρω.

Απευθυνόμενος στους γνωστούς και φίλους σας δηλώνω ότι :έχω σκοπό με τον ίδιο τρόπο να πορευτώ και για τα κοινά όπως με γνωρίζετε όλα αυτά τα χρόνια.

Δημότες της Κορίνθου : Φιλοδοξώ, με την θετική σας ψήφο , να μου δώσετε το δικαίωμα να ασχοληθώ και να προσφέρω στο Δήμο Κορινθίων Σε όποιο πόστο επιλέξει ο αυριανός Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος τον οποίο ,εμπιστεύομαι, στηρίζω και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να αλλάξει θετικά και να καταστήσει τον Δήμο μας πρότυπο.

Παναγιώτα Παπαδάτου υποψήφια με το Βασίλη Νανόπουλο.

Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους.

Η Παναγιώτα Παπαδάτου γεννήθηκε κ ζει στην Κόρινθο . Είναι φυσικοθεραπεύτρια κ τα τελευταία 19 χρόνια διατηρεί ιδιωτικό εργαστήριο φυσικοθεραπείας.

Η 20ετης κ πλέον ενασχόληση της με τα Άτομα με Αναπηρία ,τόσο στο Ευθύμειο Κέντρο αποθεραπείας κ αποκατάστασης στο οποίο εργάζεται έως κ σήμερα όσο κ στον σύλλογο ΑμεΑ ν. Αρκαδίας με τον οποίο συνεργάστηκε κατά το παρελθόν σε συνδυασμό με την επιστημονική της κατάρτιση, την καθιστούν ικανή στην προώθηση των θεμάτων καθώς κ στην επίλυση των πολλών προβλημάτων που αφορούν στα ΑμεΑ στην πόλη της Κορίνθου.

Επίσης, τα τελευταία 20 χρόνια δραστηριοποιείται ενεργά στο πολιτιστικά δρώμενα με συμμετοχή σε πολλές ερασιτεχνικές θεατρικές παραστάσεις σε διάφορες θεατρικές ομάδες της περιοχής καθώς και σε εθελοντικές δράσεις με σκοπό την βελτίωση κατά το δυνατό της καθημερινής ζωής.

Η παρθενική της εμφάνιση στον πολιτικό στίβο στο πλευρό του Βασίλη Νανόπουλου έχει ως μοναδικό σκοπό την ανιδιοτελή εκπροσώπηση των προβλημάτων του καθημερινού πολίτη της Κορίνθου στο δημοτικό συμβούλιο κ στην, κατά το δυνατό, προσπάθεια επίλυσης τους .

Αντρέας Καλογιάννης υποψήφιος με το Βασίλη Νανόπουλο.

Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους.

Με γνώμονα την προσφορά στον συνδημότη και την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων ο Αντρέας Καλογιάννης είναι υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Βασίλη Νανόπουλο και την ‘Συμμαχία Πολιτών». Ο Αντρέας Καλογιάννης είναι Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Τροχοφόρων Οχημάτων, ιδιωτικός, Πτυχιούχος στρατονομίας, υπάλληλος στην Crown hellas can σήμερα και Πρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων στα Εξαμίλια.

Γνωστός στην κορινθιακή κοινωνία για την αθλητική του δράση και ενασχόληση, για χρόνια ποδοσφαιριστής στον Κύψελο, μετέπειτα Πρόεδρος στον Άρη Κορίνθου, κατόπιν Γενικός Αρχηγός στον ΑΟ Λεχαίου

Είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών.

Έρρικα Καραμαλίκη υποψήφια με το Βασίλη Νανόπουλο.

Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους.

Γεννήθηκε και κατοικεί στον Άσσο Κορινθίας .Το έτος 1985, αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Βραχατίου Κορινθίας, και στη συνέχεια εισήχθη στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης( ΑΠΘ), από όπου και αποφοίτησε το έτος 1993.

Το έτος 1995 τελείωσε την πρακτική της ως ασκούμενη δικηγόρος στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος στην Αθήνα απασχολούμενη στο δικαστικό τμήμα της ανωτέρω Τράπεζας.

Από το 1997 ασκεί δικηγορία στο Πρωτοδικείο Κορίνθου και διατηρεί δικηγορικό γραφείο επί της οδού Κύπρου αρ. 59

Κατέχει πτυχίο Αγγλικών – Ιταλικών και Γερμανικών.

Τα έτη 1998-2002 διατέλεσε εκλεγμένη δημοτική Σύμβουλος με την ιδιότητα της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Άσσου- Λεχαίου.

Τα έτη 2004 – 2007 διετέλεσε γραμματέας σε επιτροπή στο Υπουργείο Δικαιοσύνης [ Ο.Δ.Ε.Σ.Σ.] – Ομάδα Διοίκησης Έργου Στρατηγικού Σχεδιασμού.

Από το έτος 2010 είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Νομικών που εδρεύει στην Ηλιούπολη Αττικής. Από το 2014 είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος με το Συνδυασμό του Βασίλη Νανόπουλου «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Μιχάλης Κλεπετσάνης υποψήφιος με το Βασίλη Νανόπουλο.

Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους.

Με την πεποίθηση πως «οι καιροί δεν περιμένουν» ο Μιχάλης Κλεπετσάνης θέτει υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, είναι υποψήφιος με το Βασίλη Νανόπουλο και τη «Συμμαχία Πολιτών». Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου καταγράφει μακρά και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, αρχικά ως εργαζόμενος σε μεγάλες καπνοβιομηχανίες μετέπειτα ως σύμβουλος επιχειρήσεων και σήμερα ως ιδιοκτήτης Λογιστικού γραφείου με έδρα το Χιλιομόδι.

Έχει επίσης διατελέσει μετά από πρόταση του Οικονομικού Επιμελητηρίου, μέλος της Επιτροπής Χορήγησης Διευκολύνσεων Τμηματικής Καταβολής Ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο στο Τελωνείο Κορίνθου, μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Κορινθίας. Παράλληλα παρουσιάζει πλούσια συνδικαλιστική δράση ως Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας σε Σωματείο Εργαζομένων, αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά, μέλος της Διοίκησης στο Σωματείο Λογιστών Κορινθίας.

«Είναι η ώρα να προγραμματίσουμε και να υλοποιήσουμε ένα μακρόπνοο σχεδιασμό, να κάνουμε το δήμο πιο ανθρώπινο, να προστατεύουμε και να αξιοποιήσουμε το φυσικό μας πλούτο, να υλοποιήσουμε την ανακύκλωση, ν αναβαθμίσουμε το πολιτιστικό, αθλητικό και τουριστικό επίπεδο του Δήμου, Να διαχειριστούμε ορθά το υδάτινο δυναμικό, να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών, να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την καθημερινότητα, να βάλουμε τάξη και με δικαιοσύνη να επιχορηγούμε τα σωματεία, ν αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΚ, να αναπτύξουμε τον Ιαματικό τουρισμό στα Λουτρά Ωραίας Ελένης, να επαναλειτουργήσουμε την Δημοτική Αγορά, να λειτουργήσουμε με πλήρη νομιμότητα τις επιτροπές, να δώσουμε στο δήμο ένα σύγχρονο μοντέλο διοίκησης».

Νεκτάριος Ράφτης υποψήφιος με το Βασίλη Νανόπουλο.

Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους.

Με ένα ευρύ φάσμα γνώσεων στο software και hardware κάθε είδους Project, με συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση ώστε να διευρύνει το γνωστικό του αντικείμενο στον τομέα της πληροφορικής όπου και δραστηριοποιείται και με στόχο την συνεχή εξέλιξη του ο Νεκτάριος Ράφτης αποφάσισε να κατέλθει στα κοινά του Δήμου Κορινθίων με τον Βασίλη Νανόπουλο και τη Συμμαχία Πολιτών.

Μηχανολόγος Μηχανικός του ΤΕΙ Πατρών, φοιτητής στην ΕΑΠ Πληροφορικής με προυπηρεσία ως υπεύθυνος καταστήματος στα ROBAT στην Πάτρα και Υπεύθυνος Πωλήσεων σήμερα στην Icro της Κορίνθου, με ικανότητες στην επικοινωνία, Δημιουργικός ευέλικτος και υπεύθυνος αλλά και πρεσβευτής της ομαδικής δουλειάς επιδιώκει με την συμμετοχή του στα κοινά να συνδράμει ώστε ο Δήμος Κορινθίων να αλλάξει σελίδα και να οδηγηθεί σ ένα καλύτερο αύριο.

Τάσος Χατζαντώνης υποψήφιος με το Βασίλη Νανόπουλο.

Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους.

Ο Τάσος Χατζαντώνης, ο «Βάτραχος» όπως είναι γνωστός στην Κορινθιακή κοινωνία κάνει αυτή τη φορά μια διαφορετική βουτιά, μια «βουτιά» στα αυτοδιοικητικά πράγματα της Κορίνθου μετέχοντας ως υποψήφιος στις εκλογές του Μαίου τον Βασίλη Νανόπουλο και τη Συμμαχία Πολιτών. «Πρόθεση και σκοπός μου ήταν και είναι να μπορέσω να προσφέρω σε αυτή την όμορφη πόλη ό,τι καλύτερο μπορώ, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και συμφέροντα» αναφέρει χαρακτηριστικά καταγράφοντας με λύπη αφενός την φθίνουσα οικονομική , κοινωνική και ηθική πορεία, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο και αφετέρου την απουσία των κυβερνώντων από τις πραγματικές ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου.

«Έχοντας ως κίνητρο την επιθυμία μου να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο της Κορίνθου, αποφάσισα να συμπορευτώ στο πλευρό του Βασίλη Νανόπουλου, ενός ανθρώπου τον οποίο εμπιστεύομαι πρώτα απ’ όλα για το ήθος του, την ικανότητα του, αλλά και για την αδιαμφισβήτητη ανιδιοτελή αγάπη του για την Κόρινθο. Με βάση τη στρατιωτική μου προϋπηρεσία και την εμπειρία μου σε θέσεις ευθύνης θέλω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, ως δημοτικός σύμβουλος ώστε να συμβάλλουμε όλοι μαζί, ως Συμμαχία Πολιτών στην πορεία μιας καλύτερης πόλης».

Ο Τάσος Χατζαντώνης κατάγεται από τη Σύρο αλλά κατοικεί μόνιμα στην Κόρινθο απ όπου και κατάγεται η σύζυγός του, Μπαλάσκα Ζαχαρία – Ιουλιέτα. Έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις στην διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας και έπειτα ως υπαξιωματικός στη Μ.Υ.Κ (Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών) O.Y.K του Πολεμικού Ναυτικού με συμμετοχή σε εθνικές και διεθνής αποστολές του Πολεμικού Ναυτικού.

Για 10 χρόνια διετέλεσε Υπεύθυνος Ασφαλείας Υπουργών και Αρχηγών στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ενώ αποστρατεύτηκε μετά από 20 συναπτά έτη καριέρας.

«Γαλουχήθηκα με στρατιωτικές αρχές και ιδανικά, τα κυριότερα από αυτά είναι η φιλοπατρία, η δικαιοσύνη και η συμβολή με ανιδιοτελή τρόπο στο κοινωνικό σύνολο, από αυτές τις αρχές διεπόμουν, διέπομαι και θα εξακολουθώ να διέπομαι με πίστη και αφοσίωση σε οποιοδήποτε πεδίο της ζωής μου βρεθώ, είτε ως στρατιώτης, είτε πολίτης.»

Ο Τάσος Χατζαντώνης είναι ο εμπνευστής και δημιουργός του Συλλόγου Δυτών Κορινθίας, σύλλογο που στηρίζουν αποκλειστικά οι πολίτες και έχει σαν στόχο την διατήρηση της καθαριότητας του βυθού των παραλιών του δήμου Κορινθίων.

Χρήστος Καπελλάς υποψήφιος με το Βασίλη Νανόπουλο.
Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους.

Τον συναντούμε στα Λουτρά Ωραίας Ελένης, στην οικογενειακή επιχείρηση εστίασης «Πεύκο» τα τελευταία 17 χρόνια αλλά και στα γήπεδα της Κορινθίας ως Διαιτητή, παράλληλα όμως και στα «ερτζιανά» ως ερασιτέχνη ραδιοφωνικό παραγωγό παρ ότι οι σπουδές του είναι στο Τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης καθώς και στην Μηχανογραφημένη Λογιστική! Ο Χρήστος Καπελλάς είναι άνθρωπος «ανήσυχος» και γι αυτό δεν θα μπορούσε να παραμείνει αμέτοχος και στα κοινά του τόπου του! Είναι υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών» και το Βασίλη Νανόπουλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.