Με αφορμή την παραίτηση Ακράτου απο το ΚΙΝΑΛ

1262

Προβληματισμός επικρατεί στους κόλπους του ΚΙΝΑΛ Κορινθίας μετά την ανακοίνωση του κ. Ακράτου ,ο οποίος μεν παραμένει στην εκλεγμένη θέση του, όπως εκείνος υπογραμμίζει, στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, αλλά αποχωρεί απο τις εκλογικές διαδικασίες του ΚΙΝΑΛ Κορινθίας. Δεν έχει διασταυρωθεί ωστόσο εαν παραιτείται απο τη Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος, μιας και εντέχνως αυτό δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το ερώτημα που γεννάται  γενικότερα απο τις εξελίξεις, αλλά και συνδυαζόμενο με διάφορα δημοσιεύματα των Αθηνών, είναι εαν το ΚΙΝΑΛ “παύσει”, μετά και την φθίνουσα αρχική αισιοδοξία.

Εαν η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά, επιθυμεί στην τελική, ένα μικρό ΠΑΣΟΚ , που θα εκλέξει τους απαραίτητους ,όσους αρκούν, για να συμπορευτούν με την επόμενη κυβέρνηση.

Γιατί εαν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς στα πράγματα , αυτό που δήλωσε ο Στ. Θεοδωράκης πως ποτέ δεν συναποφασίσθηκε το “εκλογές εδώ και τώρα”, αλλά και “η πολιτική θέση που κράτησε το ΚΙΝΑΛ στην συμφωνία των Πρεσπών” παρά το γεγονός πως αποτελούσε την μειοψηφούσα άποψη, είναι αλήθεια.

Όλα αυτά, φέρνουν στην σκέψη την γνωστή ενδοπασοκική ιντριγκα, που λέει μικρό ΠΑΣΟΚ ,αλλά ΠΑΣΟΚ. 

Και αυτή είναι ίντριγκα και όχι ιδεολογία, που θέλει να θυμάται τα επιτεύγματα του Ανδρέα.Το ΠΑΣΟΚ αυτό το μικρό, είναι αυτό που εξυπηρετεί και βολεύει. Τους λίγους .Γι αυτό και είναι μικρό. Διότι αν και μικρό, μπορεί να κατευθύνει με ποιους την επόμενη ημέρα ΔΕΝ συνεργάζεται. Και δείχνει, χωρίς να το αρθρώνει με ποιους προτιμά να συνεργαστεί.

Όλα αυτά σκέπτομαι , με αφορμή  το αυθόρμητο του κ. Ακράτου, παραμένω στη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κορινθίας..

Χωρίς να υπονοώ κάτι, εύχομαι να διαψευσθώ!

Τζένη Σουκαρά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.