Β. Αναστασόπουλος, Ι. Κεμερλής: Στόχος του συνδυασμού μας, το συμφέρον των επιχειρηματιών της Κορινθίας

1284

Στον προεκλογικό αγώνα για το Επιμελητήριο που ξεκίνησε επίσημα πριν λίγες μέρες με την κατάθεση των ψηφοδελτίων, αναφέρονται υποψήφιοι σύμβουλοι με τον συνδυασμό ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ του Δ. Ραψωματιώτη. Οι, Βασίλης Αναστασόπουλος και Γιάννης Κεμερλής, τονίζουν την ανάγκη να υπάρξει πολλή δουλειά, ώστε να προσφέρουν, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, για το συμφέρον των εμπόρων και επιχειρηματιών της Κορινθίας. Στις πρώτες δηλώσεις τους μετά την κατάθεση του συνδυασμού, χαρακτηριστικά σημείωσαν:

Β. Αναστασόπουλος: Να προσφέρουμε ο καθένας από το δικό του μετερίζι

«Μετά και την κατάθεση των ψηφοδελτίων ξεκινά και επίσημα η προεκλογική περίοδος που θα ολοκληρωθεί με τις εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και θα μπορέσουμε να προσφέρουμε, ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Μοναδικός στόχος είναι, το καλό και το συμφέρον του Επιμελητηρίου, των εμπόρων και επιχειρηματιών του νομού μας».

Ι. Κεμερλής: Πρέπει να βοηθήσουμε τους επιχειρηματίες σε αυτή τη δύσκολη εποχή

«Ξεκινά ένας όμορφος αγώνας για όλους μας. Τόσα χρόνια δεν είχα καμία επαφή με το Επιμελητήριο. Δεν το είχα ακούσει καν ! Τώρα όμως αποφάσισα να ασχοληθώ για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους επιχειρηματίες σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Ο συνδυασμός μας αποτελείται από ανθρώπους έμπειρους, αλλά και νέους με όρεξη για δουλειά που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν για το καλό όλων των επιχειρηματιών του νομού μας».

Βρείτε μας και στο facebook στο παρακάτω link:

https://www.facebook.com/ep.synergasia/

Δ/νση : Εθνικής Αντίστασης 5, Κόρινθος, 2ος όροφος
τηλ. : 27440 74488
κιν. : 6944140130
e – mail: ep.synergasia@gmail.com
web : www.rapsomatiotis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.