Ο Ν. Σταυρέλης αποκαλύπτει: Αντιδήμαρχος και υπάλληλος του Δήμου εμπλέκονται στην απομάκρυνση του βαγονιού!

1925

Επανέρχεται στο θέμα του βαγονιού που μετακινήθηκε από το θέατρο «Μίκης θεοδωράκης» στα Εξαμίλια προς μάντρα στα Κάτω Εξαμίλια ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Σταυρέλης μετά και τις αναφορές του Δημάρχου περί «βαγονιού που δεν απουσιάζει», περί κατήφορου που ακολουθεί ο υποψήφιος» και περί στοιχείων που δεν έδωσε!

Ο Νίκος Σταυρέλης από το Συνοικισμό, στην διάρκεια συνέντευξης τύπου πριν από λίγο, έδωσε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αριθμούς πινακίδων οχημάτων που έλαβαν μέρος στην επιχείρηση απομάκρυνσης του βαγονιού αλλά και ιδιότητες προσώπων που τα οδηγούσαν. Μίλησε για 3 δρομολόγια που έγιναν προκειμένου το βαγόνι να μεταφερθεί, αφού τεμαχίστηκε, και για στόματα που άνοιξαν και για άλλες υποθέσεις όπως οι μεταλλικοί κάδοι απορριμμάτων!

«Είχα ζητήσει σε προηγούμενη συνέντευξή μου να κάνει έρευνα ο Δήμαρχος για τα γεγονότα που ανέφερα. Του άνοιξα δρόμους όμως εκείνος μου καταλόγισε τα εξ αμάξης! Είπε εκτίθεμαι! Θα το δούμε όμως στην πορεία ποιος εκτίθεται…» σημείωσε ο κ.Σταυρέλης διευκρινίζοντας πως δεν κατηγόρησε κανέναν για τους βανδαλισμούς που καταγράφονται στο χώρο παρά ζήτησε , αναφέροντας καταγγελίες που του έγιναν, να ερευνηθεί το ζήτημα του βαγονιού δεδομένου ότι εμπλέκονταν οχήματα του δήμου! «Τα οχήματα ήταν δυο, ένα φορτηγό , Δήμος Τενέας με πινακίδα ΚΗΗ 2131 και οδηγό Αντιδήμαρχο του δήμου! Το δεύτερο , φορτωτής , η πινακίδα δεν έχει καταγραφεί ολόκληρη τα τελευταάι ψηφία είναι 755, με οδηγό υπάλληλο του Δήμου! Στις 20/7 ημέρα Παρασκευή ξεκίνησαν από την Κόρινθο, πήγαν στο θέατρο των Εξαμιλίων , φόρτωσαν , πέρασαν από τα Εξαμίλια και πήγαν στα Κάτω Εξαμίλια σε συγκεκριμένη μάντρα, πλέον ξέρω και το όνομα του ιδιοκτήτη.»

8 ημέρες μετά, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ο κ.Σταυρέλης στο χώρο του θεάτρου επέστρεψαν 3 οχήματα. Τα δυο που είχαν καταγραφεί στις 20 Ιουλίου και ένα ακόμα όχημα με ιδιώτη ο οποίος προχωρούσε σε ενέργειες διαμελισμού του βαγονιού. Οι εργασίες αυτές προκάλεσαν την προσοχή εκπροσώπου πυροσπροστασίας, πυροφυλακίου ο οποίος έφτασε στο σημείο, ρώτησε για τις εργασίες που γίνονταν για να λάβει την απάντηση «καθαρίζουμε τον χώρο» και να αποχωρήσει. «Λίγη ώρα μετά αποχώρησαν και τα οχήματα αλλά επανήλθαν για 3ο δρομολόγιο στις 31 του μήνα. Φορτώθηκαν τα υπόλοιπα κομμάτια του βαγονιού τα οποία  οδηγήθηκαν και πάλι στην ίδια μάντρα. Τα στόματα έχουν ανοίξει και λένε πολλά σε μένα! Αν ρωτούσε ο Δήμαρχος δεν θα του έλεγαν;»

Ο Νίκος Σταυρέλης αναρωτήθηκε εάν ο Δήμαρχος γνώριζε την αλήθεια και ήθελε απλά να την καλύψει ενώ απάντησε και στον χαρακτηρισμό που το αποδόθηκε ως «Γκαίμπελς». «Ο Γκαίμπελς παρουσίαζε το μαύρο – άσπρο. Εγώ από το 2007 έως το 2017 που ήμουν μαζί του και ανακοίνωνα δράσεις του δήμου – δεν μιλούσα για Δήμαρχο των έργων, πουθενά δεν θα βρείτε από εμένα τέτοια φράση- δράσεις με στοιχεία όπως κάνω και τώρα, τότε δεν ήμουν Γκαίμπελς; Τώρα έγινα;» για να καταλήξει: «σ ένα δήμο με βιομηχανία ΕΔΕ, ο Δήμαρχος θα έπρεπε να έχει διατάξει ακόμα μια για το συγκεκριμένο θέμα! Γιατί δεν το κάνει;»

Περι του ιδιοκτησιακού του χώρου του θεάτρου ο υποψήφιος Δήμαρχος αποκάλυψε πως ανήκει στο Δασαρχείο Κορίνθου πράγμα που ο κ.Δήμαρχος θα έπρεπε να ξέρει, ενώ κληθείς να αποκαλύψει το όνομα του Αντιδημάρχου που οδηγούσε το όχημα είπε πως «σύντομα ο ίδιος ο αντιδήμαρχος θα το πράξει μόνος του».

Τα του βαγονιού βέβαια δεν είναι το μόνο ζήτημα που παραμένει ανοιχτό αναμένοντας ικανοποιητικές απαντήσεις. Ο Νίκος Σταυρέλης έθεσε δημόσια και το ερώτημα που όπως είπε έχει εδώ και χρόνια καταθέσει εγγράφως, για το που πάνε οι άχρηστοι μεταλλικοί κάδοι απορριμμάτων του δήμου, πλέον των 100!  Στους δε βιαστικούς που θα κάνουν λόγο για “γνωστούς – αγνώστους- θέτει το θέμα των 60-70 κάδων εντός του στρατοπέδου της Κορίνθου οι οποίοι δεν υπάρχει τρόπος να απομακρυνθούν στα κρυφά και δίχως εντολή.

Οι δημαρχιακές απαντήσεις αναμένονται με ενδιαφέρον!

 

Χ.τ

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.