Σημαντική νίκη για τον Κορίνθιο «γίγαντα» των ring Γιάννη Νίκα

554

O αθλητής του συλλόγου MMA Κόρινθος Γιάννης Νίκας πέτυχε σημαντική νίκη απέναντι στον Γεωργιανό αντίπαλό του Romeo Meshki, στη διοργάνωση Μικτών Πολεμικών Τεχνών (ΜΜΑ) CAGE SURVIVOR Fight Night 4. Ο γίγαντας του ring Γιάννης Νίκας ήταν το co-main event της βραδιάς και ήταν εμφανώς αποφασισμένος από την αρχή να εντυπωσιάσει το κοινό που παρευρισκόταν στο κλειστό γυμναστήριο Αλίμου. Ο πρώτος γύρος του αγώνα ήταν αμφίρροπος, με τους δύο αθλητές να δοκιμάζονται στα άκρα των ικανοτήτων τους. Παρ’ όλα αυτά, ο Νίκας με την εξαιρετική τεχνική κατάρτισή του κατάφερε στο δεύτερο γύρο με armbar (εξάρθρωση αγκώνα) να κερδίσει με υποταγή τον αντίπαλό του και να φέρει τη νίκη στην Κόρινθο.
Αυτή η νίκη κατατάσσεται σε μια σειρά επιτυχιών του συλλόγου και καθιστά την πόλη μας υπολογίσιμη δύναμη στο χώρο του ΜΜΑ. Το ΜΜΑ είναι ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο άθλημα πολεμικών και μαχητικών τεχνών το οποίο περιλαμβάνει γροθιές, λακτίσματα, ρίψεις και πάλη στο έδαφος. Νικητής είναι αυτός που θα καταφέρει να αναγκάσει τον αντίπαλό του να παραδοθεί χρησιμοποιώντας λαβές και κλειδώματα ή επιδίδοντας χτυπήματα που καθιστούν τον αντίπαλο ανίκανο να συνεχίσει τον αγώνα.

Για αυτή την πολύ σημαντική νίκη του Γιάννη Νίκα, μίλησε στο moriasnews ο προπονητής του Βασίλης Μανουσιάδης, λέγοντας τα εξής: Είναι ένα παιδί που δουλεύει σκληρά και είναι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει. Ο Γιάννης ασχολείται με το MMA 6 χρόνια περίπου και καθημερινά δίνει τον δικό του αγώνα με αντίπαλο τον εαυτό του για να είναι καλύτερος. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται με τις πολεμικές τέχνες να επακολουθήσουν το πρότυπο που λέγεται Γιάννης Νίκας γιατί είναι ένα παιδί με ήθος, σεβασμό και αξιοπρέπεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.