Χρίστος Δήμας: «1ο Ελληνο-Κινεζικό MATCHMAKING ONLINE FORUM». Συνεργασία με Κίνα, Δρόμος του Μεταξιού

501

Ο Χρίστος Δήμας ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα προσωπικά του social media, συγκεκριμένα στο Facebook, την ανάπτυξη των ελληνο-κινεζικών σχέσεων στο πλαίσιο συνεργασίας στους τομείς της έρευνα και της καινοτομίας.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Χρίστου Δήμα:

Οι ισχυροί δεσμοί φιλίας και συνεργασίας που συνδέουν τον Ελληνικό και τον Κινεζικό πολιτισμό έχουν την αφετηρία τους πολλούς αιώνες πίσω. Στην σημερινή εποχή οι σχέσεις μας βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και ιδίως στον τομέα της έρευνας υπάρχει πλέον πρόσφορο έδαφος προκειμένου να εμβαθύνουμε περαιτέρω τις ισχύουσες διακρατικές συμφωνίες.

Σήμερα στο «1ο Ελληνο-Κινεζικό MATCHMAKING ONLINE FORUM» συζητήσαμε ταενδεχόμενα επέκτασης και διεύρυνσης της συνεργασίας μας σε τομείς αιχμής, όπως η Έρευνα, η Καινοτομία, η Τεχνολογική ανάπτυξη και οι νεοφυείς επιχειρήσεις. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε την επενδυτική δραστηριότητα ανάμεσα στις δυο χώρες και προς τις δυο κατευθύνσεις. Η Ελλάδα αποτελεί σημαντικό εμπορικό κόμβο και μια από τις χώρες κλειδί στην διαμόρφωση του Δρόμου του Μεταξιού (BELT AND ROAD INITIATIVE).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.