Χρίστος Δήμας: Μαζί με τον Πρωθυπουργό στο δρόμο προς την ανάπτυξη

391

Στη Θεσσαλονίκη, μαζί με το Πρωθυπουργό βρέθηκε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας, όπου και συναντήθηκαν με εκπροσώπους φορέων της πόλης.

Ο Πρωθυπουργός κατά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους φορέων εστίασε σε τέσσερις βασικούς άξονες: στα ζητήματα των υποδομών και των μεταφορών της πόλης και της περιφέρειας, στην ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης ως πόλου καινοτομίας και πράσινης ανάπτυξης, στην ενίσχυση των δομών Υγείας και στη σταδιακή επαναλειτουργία της αγοράς, της εστίασης και του τουρισμού.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας, μέσα από ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τονίζει την επίσκεψη τους στην εταιρεία BETA CAE Systems που εξειδικεύεται σε συστήματα πληροφορικής και προσομοίωσης.

Δείτε την ανάρτηση του Υφυπουργού:

Συνόδευσα σήμερα τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη για τις συναντήσεις που είχε με εκπροσώπους και φορείς της πόλης.

Μια από τις εταιρίες που επισκεφτήκαμε ήταν BETA CAE Systems που εξειδικεύεται σε συστήματα πληροφορικής και προσομοίωσης. Στρατηγική μας προτεραιότητα είναι να επενδύσουμε στην Έρευνα, την Καινοτομία και τις νέες Τεχνολογίες προκειμένου να δημιουργηθούν νέες, ποιοτικές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας για τους επιστήμονες μας ώστε η Ελλάδα να επιστρέψει σε υψηλούς δείκτες ανάπτυξης.

Για να δείτε αναλυτικά τη δράση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με εκπροσώπους φορέων της Θεσσαλονίκης, πατήστε εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.