Χαρδαλιάς: Απαγορεύονται οι υπαίθριες συναθροίσεις 10 ατόμων και άνω.

734

Απαγόρευση δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων με συμμετοχή 10 ή περισσότερων ατόμων και μάλιστα με κύρωση διοικητικού προστίμου 1.000 ευρώ ανά πρόσωπο και περίπτωση, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς πρόσθεσε ότι η κυκλοφορία εκτός οικίας πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο καθώς επίσης αποθάρρυνε και τις συναθροίσεις 10 ατόμων και άνω, σε εσωτερικούς χώρους.

Αυστηρές ήταν οι συστάσεις στους πολίτες να παραμένουν σπίτι και να βγαίνουν έξω μόνο για συγκεκριμένες ανάγκες. Συγκεκριμένα ο Υφυπουργός ανέφερε:

«Αποδεκτές εξαιρέσεις είναι μόνο για την εργασία, επίσκεψη σε γιατρό, αγορά τροφίμων, όπου δεν είναι δυνατόν η αποστολή, επίσκεψη στο ταχυδρομείο για τα απαραίτητα, επίσκεψη στην τράπεζα, στο βενζινάδικο, κίνηση για παροχή βοήθειας ».

Σχετικά με τις επιχειρήσεις τόνισε: «Οι επιχειρήσεις οφείλουν να λειτουργούν με τηλεργασία. Σε όσες επιχειρήσεις δεν γίνεται θα πρέπει να τηρείται η απαραίτητη απόσταση μεταξύ των εργαζομένων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.