Συντηρήσεις και εργασίες σε δρόμους, ΚΕΠ, παιδικές χαρές στον Δήμο Βέλου – Βόχας

1161

Ο Δήμος Βέλου Βόχας επιδιώκοντας την τακτική και πλήρη ενημέρωση των δημοτών του για τα όσα σχεδιάζονται και υλοποιούνται στην περιοχή, σας πληροφορεί για το πρόγραμμα εργασιών που πραγματοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα.

Έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται οι καθημερινές εργασίες συντήρησης στους αγροτικούς δρόμους του Δήμου μας για την καλύτερη πρόσβαση των πολιτών.

Πιο αναλυτικά:

2. Ολοκληρώθηκαν οι υδραυλικές-ηλεκτρολογικές εργασίες στο ΚΕΠ Βραχατίου καθώς και η κατασκευή ράμπας ΑΜΕΑ. Τις επόμενες ημέρες θα παραδοθεί στους δημότες.

3. Ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης των παιδικών χαρών προκειμένου να υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους, θωρακίζοντας με ασφάλεια την ψυχαγωγία τους.

4. Συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης στο νέο πεζοδρόμιο, στην παραλία Βραχατίου. Ένα έργο που σύντομα ολοκληρώνεται.

5. Συνεχίζονται οι εργασίες δημοτικής οδοποιίας με διάνοιξη οδών: Έχει ήδη τοποθετηθεί 3Α σε Ζευγολατιό, Βοχαϊκό, Σουληνάρι, Στιμάγκα και θα ακολουθήσει ασφαλτοτάπητας

6. Συνεχίζονται οι εργασίες στα πεζοδρόμια του Βέλου με την τοποθέτηση πλακών

7. Ξεκίνησαν εργασίες επούλωσης λάκκων στις κοινότητες του Δήμου

8. Καθημερινά πραγματοποιούνται καθαρισμοί σε φρεάτια και αυλάκια

9. Ξεκίνησαν εργασίες αποκατάστασης αντλιοστασίων στο Βραχάτι και θα συνεχιστούν όπου είναι αναγκαίο

Ο Δήμος προχωρά σε έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών σε όλα τα επίπεδα. Σε κάθε γωνιά του Δήμου Βέλου Βόχας εκτελούνται μικρά και μεγάλα έργα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.