Δήμος Βέλου-Βόχας: Υποστήριξη στις ευάλωτες ομάδες με κατ’ οίκον εμβολιασμούς

2240

Δωρεάν κατ’ οίκον εμβολιασμούς διενεργεί ο δήμος Βέλου-Βόχας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Κιάτου.

Συγκεκριμένα, μετά από συνεννόηση του Δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου, της υπεύθυνης κοινωνικής πολιτικής Μαρίας Καλλίρη με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κιάτου κ. Χρυσικό από πλευράς δήμου διατέθηκε όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για τη διενέργεια κατ’ οίκον εμβολιασμού.

Όχημα του δήμου Βέλου-Βόχας μεταφέρει ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Κ.Υ. Κιάτου, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει να επισκέπτεται δημότες που αδυνατούν να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα και πληρούν τα κριτήρια της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, διενεργώντας τους εμβολιασμούς στις οικίες τους.

Μέχρι σήμερα έχουν διενεργηθεί 48 κατ΄οίκον εμβολιασμοί κατά της Covid-19 στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Βέλου-Βόχας.

Τόσο ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος όσο και η πρόεδρος της «Ανέλιξης» και υπεύθυνη κοινωνικής πολιτικής Μαρία Καλλίρη, αντιμετώπισαν το θέμα με ιδιαίτερη ευαισθησία και ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις των καιρών, δεδομένου ότι ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού αποτελεί, αν όχι το μόνο, σίγουρα το ισχυρότερο όπλο στην καταπολέμηση του κορωνοϊού και στον περιορισμό της πανδημίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 2742360333

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.