Τρεις ακόμη είναι οι υποψήφιοι της Μαρίας Πρωτοπαππά

1668

Η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Πρωτοπαππά, ανακοίνωσε άλλους 3 υποψηφίους που θα υποστηρίξουν τον συνδυασμό της  «Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση».

Αγγελική Μπούλιαρη-Αργυράκη

Η Αγγελική Μπούλιαρη-Αργυράκη γεννήθηκε στην Αμφιλοχία και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Ελληνική και Αγγλική Φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Λογοτεχνική Μετάφραση στο Βρετανικό Συμβούλιο. Πιστή στη Δια βίου Μάθηση, σπούδασε, επίσης, Δημιουργική Γραφή, Μετάφραση Παιδικής Λογοτεχνίας και Παραμυθιού, Ψυχολογία και την Ιταλική Γλώσσα. Εργάστηκε ως Γραμματέας Διευθύνσεως και ως καθηγήτρια στη Δημόσια Μέση Εκπαίδευση. Σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή. Έχει εκδώσει τρία μυθιστορήματα, μία συλλογή διηγημάτων και μία ποιητική συλλογή. Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ό,τι αφορά στο Παιδί και το Περιβάλλον και υποστηρίζει οργανώσεις για την προστασία τους. Από το 1981 είναι μόνιμη κάτοικος Λουτρακίου. Είναι παντρεμένη με τον αρχιτέκτονα-μηχανικό Γρηγόρη Αργυράκη και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες και δύο εγγόνια.

«Το 1981 επέλεξα να εγκαταλείψω την Αθήνα και να έρθω στο Λουτράκι που έγινε στη συνέχεια ο τόπος μου. Εδώ δημιούργησα την οικογένειά μου, εδώ υπηρέτησα ως καθηγήτρια Αγγλικών στο Λύκειο Λουτρακίου επί είκοσι σχεδόν χρόνια, και εδώ άνοιξα τα φτερά μου στον χώρο της Ελληνικής Λογοτεχνίας. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έζησα, έδωσα και πήρα, όλα αυτά τα χρόνια στον τόπο αυτό.

Σήμερα, στηρίζοντας τη γυναικεία δύναμη και οπτική και με την επιθυμία να προσφέρω και να συμβάλλω, στο μέτρο των γνώσεων και των δυνατοτήτων μου, στην επίλυση ζητημάτων και γενικά στο καλύτερο μέλλον του Δήμου μας, συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό της συναδέλφου και φίλης Μαρίας Πρωτοπαππά, ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ».

Αδαμαντία Καλαχάνη

Γεννήθηκα στην Πάτρα αλλά έζησα και μεγάλωσα στο Λουτράκι μέχρι ν’ αποφοιτήσω από το Λύκειο. Σπούδασα στη σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών (Τμήμα Φυσικής) μέχρι το ανήσυχο μου πνεύμα να με οδηγήσει στο Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πτυχιούχος του τμήματος από το 2016, ζω και εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος σε πολυεθνική εταιρία στην Αθήνα. Παράλληλα συνεχίζω τις σπουδές μου, για την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Πανεπιστημίου Paul Valéry Montpellier 3. Επί πολλά έτη έχω δραστηριοποιηθεί σε πολιτιστικούς φορείς εντός και εκτός του Λουτρακίου προωθώντας τον τόπο μου, μιας και η αγάπη μου γι’ αυτό τον τόπο ήταν πάντα κινητήριος δύναμη. Με κίνητρο ν’ αποκτήσει η γενέτειρα μου την πρότερη αίγλη της, θέτω στην υπηρεσία της τις γνώσεις μου, την εμπειρία μου και τα όνειρα μου.

Φιλίτσα Σφέτσα

Ονομάζομαι Φιλίτσα ( Λίτσα ) Σφέτσα. Είμαι συνταξιούχος του υπουργείου Εθνικής Αμύνης και εδώ και 10 χρόνια που κατοικώ μόνιμα στους Αγίους Θεοδώρους, διευθύνω την οικογενειακή επιχείρηση ( ΥΔΡΟΧΟΟΣ) , ένδυσης και ειδών δώρου. Είμαι παντρεμένη με τον οικονομολόγο Γιάννη Ψιλόπουλο και έχουμε έναν γιο τον Βασίλη, ο οποίος ακολουθεί τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα του. Η αγάπη μου για αυτόν τον τόπο και η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο της Μαρίας Πρωτοπαππά ,όπως και του προγράμματός της, με ωθούν να συμμετέχω ενεργά για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής στην περιοχή μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.