Τρέχουν και δεν φτάνουν στη Περιφέρεια Πελοποννήσου: Συμβάσεις για έργα που έχουν ήδη καθυστερήσει

3505

Δύο σημαντικές συνάψεις ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο, η μία αφορά τις ελλείψεις του Νοσοκομείου Κορίνθου και η άλλη την κατασκευή τουαλετών στο Αρχαιολογικό Χώρο του Σταδίου Αρχαίας Νεμέας

Το  Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμφώνησαν για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Ανακαίνιση –Ανακατασκευή των μαγειρείων του Γ.Ν. Κορίνθου» προϋπολογισμού περί των 532.000 ευρώ!

Κτιριακές εγκαταστάσεις  κατασκευασμένες προ 40ετίας με μηχανολογικό εξοπλισμό που δε λειτουργεί, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις που δεν τηρούν τις προβλεπόμενες προδιαγραφές και σύστημα πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας που ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!!

Ο Αντιπεριφεριάρχης ΠΕ Κορινθίας Τάσος Γκιολής, έχοντας γνώση για τις –εδώ και πολλά χρόνια- ελλείψεις του Νοσοκομείου Κορίνθου, ευχαριστεί για την στήριξη τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα αλλά και τους συναδέλφους του.

Παράλληλα, αναφερόμενος και στην δεύτερη σύμβαση, τονίζει την αναγκαιότητα της κατασκευής αποχωρητηρίων στον Αρχαιολογικό Χώρο του Σταδίου της Αρχαίας Νεμέας ενόψει της 7ης Νεμεάδας που θα διεξαχθεί στις 26 με 27 Ιουνίου.

Οι ελλείψεις είναι σίγουρο ότι υπάρχουν και μερικές από αυτές είναι απειλητικές  για την ασφάλεια των πολιτών. Τα χρήματα για τις διορθώσεις υπάρχουν και έχουν εγκριθεί.

Αυτό που μένει είναι λοιπόν να δούμε αν και πότε θα υπάρξουν και τα ανάλογα έργα..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.