Το αυτονόητο και το αποτελεσματικό αναδεικνύει ο Πελοπίδας

340

Έδωσε τα χέρια με την επιχειρηματικότητα στο Επιμελητήριο.

Η «ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ» και ο επικεφαλής της, Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας και υποψ. Δήμαρχος Κορινθίων, Πελοπίδας Καλλίρης, συνεχίζουμε τη διαβούλευση με συλλογικότητες της Κορινθιακής κοινωνίας, προκειμένου να κάνουμε μαζί πράξη το αυτονόητο. Την εξέλιξη του τόπου.

Ύστερα από πρωτοβουλία μας, ο κ. Καλλίρης έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, το οποίο ως θεσμός, τυπικά και ουσιαστικά αποτελεί αναντικατάστατο φορέα δράσης στην πολυεπίπεδη αναπτυξιακή μάχη, που πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί για την εξέλιξη του Δήμου Κορινθίων.

Η επιχειρηματική δραστηριότητα, οι επενδύσεις, η απασχόληση-αγορά εργασίας, η εκπαίδευση/κατάρτιση, οι υποδομές και τα κίνητρα, ζητήματα αλληλένδετα μεταξύ τους, τέθηκαν ως προτεραιότητα για την επόμενη ημέρα, με την προϋπόθεση ωστόσο να μην πρόκειται για αποσπασματικά μέτρα χωρίς μέσο/μακροπρόθεσμη συνέπεια και συνέχεια εφαρμογής και διατήρησης/ενίσχυσης των όποιων θετικών αποτελεσμάτων της, όπως σημειώθηκε από τον Πελοπίδα Καλλίρη.

Ένα αναπτυξιακό master plan για το Δήμο Κορινθίων, όπου τα παραπάνω ζητήματα θα αντιμετωπιστούν, θα πρέπει να αποτελεί κεφάλαιο πολιτικής συνεννόησης, συνεργασιών και συνεργειών, όπως και ευρείας κοινωνικής συναίνεσης.

Η ενίσχυση της συμμετοχής των επαγγελματιών και επιχειρηματιών στη διαμόρφωση και υλοποίηση των δημοσίων πολιτικών για την εξέλιξη του τόπου μας, αποτελεί για εμάς αυτονόητη συνθήκη στη δύσκολη αναπτυξιακή μάχη. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτη Πιτσάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο, για τη συμβολή τους στην προσπάθειά μας για το Δήμο που μας αξίζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.