Την υποψηφιότητα της Γεωργίας Ταγαρά στην Κορινθία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

1151

Την υποψηφιότητα της κας Γεωργίας Ταγαρά στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 στο ψηφοδέλτιο της Κορινθίας με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τη Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου 2019.

Σε δήλωσή του ο Πέτρος Τατούλης καλωσόρισε την Γεωργία Ταγαρά στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου και τόνισε «είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μου για τη συμπόρευση της Γεωργίας Ταγαρά  με τη Νέα Πελοπόννησο. Πρόκειται για μία αξιόλογο επαγγελματία, που έχει ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό, ομιλεί έξι γλώσσες και πιστεύω ότι με τη διεθνή εμπειρία της μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στην Κόρινθο αλλά και στην Πελοπόννησο. Της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

Η κα Γεωργία Ταγαρά από την πλευρά της δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα το κάλεσμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη να συμμετάσχω στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου. Αποτελεί πρόκληση για μένα η συμμετοχή μου στο όραμα του Περιφερειάρχη και στο μεγάλο έργο που επιτελείται όχι μόνο στην Κόρινθο αλλά και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο. Επέστρεψα στην Κόρινθο μετά από πολλά χρόνια στο εξωτερικό γιατί επιθυμία μου είναι να προσφέρω στην πατρίδα μου. Πιστεύω στην δημιουργία ομάδας με κοινό όραμα για το καλό του νομού μας. Πρέπει να στοχεύουμε στην ενθάρρυνση και άλλων ομοεθνών μας για την επιστροφή τους στην γενέτειρα. Να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους, την εμπειρία τους και την οικονομική τους επιφάνεια και να ανοίξουν δουλειές που θα δώσουν ζωή στην εδώ οικονομία.

Επιθυμώ να γίνω αρωγός του κοινωνικού συνόλου προσφέροντας τις γνώσεις μου, την εμπειρία και τις γνωριμίες μου. Να καταθέσω και εγώ τις προτάσεις μου, να βοηθήσω στην ολοκλήρωση του φράγματος του Ασωπού και για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ώστε το μέλλον των παραγωγών του Νομού να μην είναι αβέβαιο. Να συνδράμω στην αξιοποίηση και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος που λέγεται Κόρινθος. Αγαπάω την Κόρινθο, την Πελοπόννησο και την Ελλάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.