Η Θεοπροσφορά κοντά στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη: Ποιες μέρες μπορείτε να προσφέρετε τρόφιμα

1811

Σημαντικό και ουσιαστικό το έργο της τοπικής Εκκλησίας της Κορίνθου μέσω της Θεοπροσφοράς, ένα έργο ζωτικό για τους συνανθρώπους και συμπολίτες μας, που το έχουν ανάγκη.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τους Υπεύθυνους της Θεοπροσφοράς της Κορίνθου ανακοινώνουμε, ότι τα πρωινά: σήμερα Παρασκευή, τη Μεγάλη Δευτέρα καθώς και την Μεγάλη Τετάρτη, η Θεοπροσφορά της Κορίνθου θα δέχεται τρόφιμα, για τους συμπολίτες μας, που το έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες μέρες του Πάσχα.

Πρόκειται για μια κίνηση ανθρωπιάς καθώς και μια απλή σακούλα με τρόφιμα θεωρείται σημαντική για τους ανθρώπους, που το χρειάζονται πραγματικά και περιμένουν τη δική μας βοήθεια.

Έχοντας συναίσθηση της τρομακτικής οικονομικής κρίσης, που μαστίζει κυρίως τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα του λαού μας, καθώς και τις δυσκολίες που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός, με τρομακτικά αποτελέσματα όπως η ανεργία, η Ιερά Μητρόπολή Κορίνθου απευθύνεται στη συνείδηση κάθε πιστού που δεν ανέχεται να βλέπει έναν συνάνθρωπό του, μια εικόνα του Θεού πεινασμένο, ζητώντας του να προσφέρει τρόφιμα σε αυτούς που τα χρειάζονται.

“Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ” είναι στην Περιάνδρου 8 και μας περιμένει όλους!

ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ.

ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ “ΧΟΡΗΓΟΙ” ΣΤΗ ΑΓΑΠΗ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.