Στήριξαν με την παρουσία τους οι Κορίνθιοι τον Σταυρέλη στα Εγκαίνια του Εκλογικού του Κέντρου (Video)

1865

Την Παρασκευή 3 Μαΐου, η Κολιάτσου βούλιαξε από κόσμο καθώς ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης, εγκαινίασε το Εκλογικό του Κέντρο και παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της ”Πνοή Δημιουργίας”.

Ο Νίκος Σταυρέλης έδωσε έμφαση στο αμιγώς ανθρωποκεντρικό πρόγραμμα που έχει καταθέσει, έχοντας βασικό στόχο να αλλάξει τον Δήμο Κορινθίων απ’ άκρη σ’ άκρη, με όραμα, οργανωμένο σχέδιο, πρόγραμμα και καταβάλλοντας πολλή δουλειά.

Στην ομιλία του όπως ήταν αναμενόμενο, θέση είχαν και τα μείζονα ζητήματα της πόλης αλλά παράλληλα και οι θέσεις του υποψηφίου Δημάρχου σε αυτά.
Η κοινωνική πολιτική και η στήριξη των πολιτών, η αγροτική οδοποιία, η παιδεία, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός, η Δημοτική Αγορά, το επιχειρηματικό πάρκο, η πλατεία Παναγή Τσαλδάρη, το νοσοκομείο, η καθαριότητα, τα έργα, είναι κάποιες από τις 37 δεσμεύσεις που τοποθετήθηκε και υποσχέθηκε πως θα αλλάξει, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε… ο λόγος του είναι συμβόλαιο και λόγος τιμής.

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.