Συνάντηση της Δημοτικής Παράταξης “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” με τον Σύλλογο Επισιτιστών Λουτρακίου “Ξένιος Ζεύς” και την Ένωση Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου

482

O υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” Ιωάννης Β. Καραπανάγος, συνοδευόμενος από τα μέλη της Παράταξης Γιάννη Γλυκοφρύδη, Κασσιανή Κόντη, Κώστα Αλεξόπουλο και Κώστα Σταυρόπουλο, πραγματοποίησε κοινή συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Κόντη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επισιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου ”Ξένιος Ζεύς”, καθώς και την Πρόεδρο της Ένωσης Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου κα Ανδριάνα Κουρούκλη και μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου, την Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019. 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν, τόσο τον Σύλλογο Επισιτιστών όσο και την Ένωση Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών. Απόρροια της συνάντησης το συμπέρασμα πως τα προβλήματα έχουν λάβει επικίνδυνες διαστάσεις και δεν λύνονται με ευχολόγια.

Για την επίλυσή τους η δημοτική αρχή δεν πρέπει να υπολογίζει το πολιτικό κόστος. Απαιτείται σταθερή βούληση και σε συνεργασία με όλους τους επιχειρηματικούς φορείς να προβεί σ΄έναν σύγχρονο, μακροχρόνιο και σοβαρό σχεδιασμό, που θα καταστήσει, ολόκληρο τον Δήμο μας, πιο ελκυστικό επενδυτικό προορισμό και πόλο έλξης για τους επισκέπτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.