Συνάντηση εκπροσώπων του Ομίλου Αυτοδυτών Λουτρακίου με την Δημοτική Παράταξη “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ”

406

Συνάντηση εκπροσώπων της δημοτικής μας παράταξης, με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ιωάννη Β. Καραπανάγο, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Μπαουράκη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Γιώργο Παύλου, του Ομίλου Αυτοδυτών Λουτρακίου, πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019, στο Λουτράκι. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το μέγιστο ζήτημα της ρύπανσης των θαλασσών, επικεντρώνοντας το θέμα στον Κορινθιακό κόλπο και συμπεραίνοντας ότι επιβάλλεται οι πολίτες να ευαισθητοποιηθούν περισσότερο και να αποκτήσουν την απαιτούμενη περιβαλλοντική συνείδηση, αποφεύγοντας τη χρήση αναλώσιμων πλαστικών αντικειμένων μιας χρήσεως. Ταυτόχρονα επισημάνθηκε η ανάγκη μεγαλύτερης προβολής των δραστηριοτήτων του Ομίλου για να αποτελέσει πόλο έλξης νέων μελών.

Στις προτεραιότητες της Δημοτικής Παράταξης “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” έχουν τεθεί ψηλά τα θέματα του περιβάλλοντος, καθώς στον πανέμορφο Δήμο μας, που βρέχεται από την μία του άκρη μέχρι την άλλη από θάλασσα, υπάρχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα, κυρίως σε αυτά που αφορά την συνύπαρξη της φύσης με τον αστικό ιστό, καθώς το περιβάλλον, προσδιορίζει και τη γενικότερη κουλτούρα μιας σύγχρονης κοινωνίας με αρχές, αλληλεγγύη, ευαισθησία και απόλυτο σεβασμό στην εφαρμογή και τήρηση των νόμων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.