Συγχαρητήρια!!! Έκλεισε το ΚΔΑΥ Κορινθίας λόγω έλλειψης υλικού να διαχειριστεί

28907

Και εμείς οι σκουπιδιάριδες, οι σκουπιδέμποροι, που δεν υποκύψαμε, δεν φοβηθήκαμε και δεν τρέξαμε να δώσουμε σε αυτούς που προσπαθούν εδώ και πολύ καιρό να μας τα πάρουν, που όχι απλά μας έχουν στοχοποιήσει, όχι απλά καθημερινά και με κάθε τρόπο προσπαθούν να πανικοβάλουν τον κόσμο γύρω μας και λίγο παραπέρα, όχι μόνο έφτασαν να φοβερίζουν ακόμα και πολιτικούς που μας χαιρετάνε στον δρόμο ή στις εκδηλώσεις μας, όχι μόνο έφτασαν να προσπαθούν να εκφοβίζουν  συνεργάτες μας, όχι μόνο έγραψαν, είπαν και δημοσίευσαν κατ’ επανάληψη ψέματα, όχι μόνο δημιούργησαν οι ίδιοι προβλήματα και έκαναν μετά οι ίδιοι καταγγελίες στις υπηρεσίες, έχουν φτάσει τώρα να φαντάζονται και να καταγγέλλουν, ακόμα και να στέλνουν χωρίς λόγο υπηρεσίες στις εγκαταστάσεις μας.

Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι όμως.

Μπορεί να έχουν φοβίσει, μπορεί να έχουν επηρεάσει, όμως συνειδήσεις δύσκολα  επηρεάζουν, μόνο αυτούς που θέλουν μερίδιο από τον εκβιασμό.

Τώρα πια σταματήσαμε την λειτουργία του ΚΔΑΥ γιατί δεν έχουμε υλικό να διαχειριστούμε.

Συγχαρητήρια τα καταφέρατε!!!!;;;;

Ραψωματιώτης Δημήτρης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.