Σύγκληση Συνεδρίασης του Συντ. Οργ. Πολιτικής Προστασίας για την πρόληψη ακραίων καιρικών φαινομένων

356

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Κορινθίας για την πρόληψη και αντιμετώπιση χιονοπτώσεων, πλημμυρικών φαινομένων και κατολισθήσεων χειμερινής περιόδου 2019-2020

Κυρίες, Κύριοι,

Καλείστε την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 09:00 π.μ. στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Κεντρικό Κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας (Κροκιδά 2, Κόρινθος), υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας κ. Αναστάσιου Γκιολή, σχετικά με θέματα που αφορούν στα μέτρα πρόληψης, οργάνωσης, ετοιμότητας και συντονισμού των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμυρικά φαινόμενα, χιονοπτώσεις και κατολισθήσεις.

Κάθε φορέας θα παρουσιάσει το σχέδιο δράσης του περιληπτικά, σύμφωνα με την αρμοδιότητά του. Ιδιαίτερα σημαντικές θα είναι οι τοποθετήσεις των υπευθύνων των Δήμων,  καθώς και της Διεύθυνσης Τεχνικών ΄Εργων της Π.Ε. Κορινθίας, οι οποίοι θα περιγράψουν τις παρεμβάσεις σε ρέματα και ποτάμια, σε σπίτια – υπόγεια αντίστοιχα, καθώς και το σχέδιο αποχιονισμού του οδικού δικτύου ευθύνης τους (σταθμοί φόρτωσης άλατος, συντονιστές επιφυλακής, προμήθεια αλάτων, μνημόνια συνεργασίας με ιδιώτες κ.λ.π.).

                                                 Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

                                                        Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ. ΓΚΙΟΛΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.