Επιστρέφει μετά από 6 χρόνια και υπόσχεται…συγκινήσεις!

1503
  • Moriasnews και ecoradio “τρέχουν” στο ανανεωμένο Rally Κορίνθου, το Rally που φέρει πλέον το όνομα της γυναίκας που “ένωσε” “Μαύρο Ρόδο” και “Ράλλυ Κορίνθου”, της Κάιτης Κυρίτση!

6 χρόνια απουσίας ήταν πολλά! Γι αυτό και το Rally Κορίνθου όχι απλά επιστρέφει στο Πρωτάθλημα αλλά ετοιμάζει έναν αγώνα αντάξιο του ονόματος του! Ενός ονόματος που απο φέτος αλλάζει, με τους λάτρεις πλέον να το αποκαλούν “Ράλλυ Καίτη Κυρίτση!”

Η επιλογή διόλου τυχαία! Τα 2 σωματεία (Η Α.Λ.Α.Κορινθίας & η Α.Λ.Α )με την απόφασή τους αυτή τιμούν την Καίτη Κυρίτση μια εκ των ιδρυτών της Λέσχης Αθηνών και “μέντορα” βεβαίως της Λέσχης της Κορίνθου. ” Άλλωστε η Κυρία Καίτη , όπως όλοι την προσφωνούσαμε, ήταν και αυτή που έκανε πράξη για πρώτη φορά την συνεργασία των 2 σωματείων το 2004 με το 8ο Ράλλυ Κορίνθου & 32ο Μαυρό Ρόδο , αγώνας που ουσιαστικά έβαλε τον αγώνα μας στο Πρωτάθλημα Ελλάδας για πρώτη φορά” σημειώνεται στην ανακοίνωση για την επιστροφή του Rally.

Η Κόρινθος στις 3 και 4 Νοεμβρίου θα είναι ξανά το επίκεντρο του αγώνα με 2 ειδικές τις οποίες θα τρέξουν οι συμμετέχοντες 3 φορές για το Πρωτάθλημα και 2 για το Κύπελλο και τα Ιστορικά. “Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα, σημειώνει η ανακοίνωση, δουλεύει για να παρουσιάσει έναν αγώνα προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής ,με έξυπνο σχεδιασμό πρωτοποριακό , οικονομικό , με εύκολες αναγνωρίσεις που πιστεύουμε θα ικανοποιήσει  αγωνιζόμενους αλλά και θεατές “.

Το  Ράλλυ “Καίτη Κυρίτση”  είναι ο 5ος αγώνας  του 54ο Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Χωμάτινων Ράλλυ 2018 ( Ράλλυ Κορίνθου) που έχει προκηρύξει η Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ ενώ προσμετρά  στο Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων & στο Κύπελλο Χώματος 2018 ( Ράλλυ Μαύρο Ρόδο) .

Χορηγός Επικοινωνίας του Ράλλυ “Καίτη Κυρίτση” ο MoriasNews.gr και το Ecoradio 87,9

Επισκεφτείτε το επίσημο site του αγώνα www.rallykorinthou.gr για συνεχή ενημέρωση .

Χριστίνα Τσιορωτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.