Κουγιάς Ευάγγελος-Πρόεδρος Σωματείου Πυροσβεστών Κορινθίας: Τι δήλωσε για προσλήψεις προσωπικού. Πόσα άτομα θα προσληφθούν

1244

Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις στο MoriasNews, ο Πρόεδρος του Σωματείου Πυροσβεστών Κορινθίας, Κουγιάς Ευάγγελος, αναφέρθηκε τόσο στις εποχικές προσλήψεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, όσο και για τον αριθμό των ατόμων που θα προσληφθεί στην Υπηρεσία.

Ο ίδιος δήλωσε, ότι η Πυροσβεστική έχει προχωρήσει στην άμεση πρόσληψη εποχικού προσωπικού τονίζοντας, ότι στις 10 Απριλίου 2020 λήγει η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Πυροσβεστών Κορινθίας, Κουγιάς Ευάγγελος, αποκάλυψε επίσης: «Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου θα προσλάβει 50 εποχικά  άτομα για την καλοκαιρινή αντιπυρική περίοδο».

Τέλος, ο κος Κουγιάς Ευάγγελος δήλωσε, ότι δεν έχει γίνει, ούτε προβλέπεται να πραγματοποιηθεί «βοηθητική» πρόσληψη ατόμων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου για την αντιμετώπιση των πρόσθετων μέτρων λόγω του κορωνοϊού.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου χωρίς αναφορά της Πηγής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.