Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Βόχας: Αναστολή λειτουργίας Τμημάτων Χορού και Εικαστικών για μία εβδομάδα

465

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Βόχας λειτουργώντας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πρωτοφανή έξαρση της πανδημίας και την εκτόξευση των κρουσμάτων που γνωρίζει η χώρα μας τις τελευταίες μέρες, ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ τα τμήματά του από σήμερα Δευτέρα 10 Ιανουαρίου.

Παρότι τα τετραγωνικά και των δύο αιθουσών (χορού και εικαστικών/βιβλιοθήκης) του Συλλόγου μας καλύπτουν – σύμφωνα με τις οδηγίες των υπουργείων Υγείας και Πολιτισμού – υπερδιπλάσιους μαθητές από αυτούς που αποτελούν το κάθε τμήμα.

Παρότι σε κάθε μάθημα ακολουθούνται πιστά οι οδηγίες προστασίας (υποχρεωτική χρήση μάσκας, γάντια όταν και αν χρειαστεί, τακτική χρήση απολυμαντικού χεριών, αερισμός χώρου, απολύμανση με διάλυμα χλωρίνης στα διαλείμματα, κ.ά.).

Παρότι οι μαθητές μπαίνουν στην αίθουσα με επίδειξη του self test που έχουν διενεργήσει για το σχολείο τους.

Η μεγάλη έξαρση των κρουσμάτων τόσο στη χώρα μας (50.000 κρούσματα) όσο και στην Κορινθία (700 κρούσματα) μάς υποχρεώνουν να αντιμετωπίσουμε το θέμα με τη δέουσα σοβαρότητα για την προστασία της υγείας των μαθητών μας, όσο και των οικογενειών τους και κυρίως των ευπαθών και ηλικιωμένων ομάδων πληθυσμού.

Ως εκ τούτου, η λειτουργία όλων των τμημάτων του συλλόγου μας αναστέλλεται για μία εβδομάδα έως και την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, οπότε και θα επανεξετάσουμε τα δεδομένα για να δούμε αν μπορούμε να ανοίξουμε με ασφάλεια την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου.

To Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Βόχας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.