Πελοπίδας Καλλίρης: Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου ”Δύναμη Εξέλιξης” (Video)

1570

Την Παρασκευή 19 Απριλίου ο Πελοπίδας Καλλίρης με τους συνοδοιπόρους του και με αρκετό κόσμο, εγκαινίασαν το Εκλογικό Κέντρο της ‘’Δύναμης Εξέλιξης’’ στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 38, με μότο «Κάνοντας το αυτονόητο εξελίσσουμε τον τόπο!»

Ο Πελοπίδας Καλλίρης ξεκίνησε την ομιλία του δηλώνοντας την ευγνωμοσύνη του σε όλους εκείνους που του δίνουν τη δύναμη να συνεχίσει την προσπάθειά του, για το καλύτερο και την εξέλιξη του τόπου.

Παρουσίασε το όραμα του για μια ανθρωποκεντρική οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη , για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και ασφάλειας των πολιτών, για την προστασία του περιβάλλοντος, για διοικητική και οικονομική ανασυγκρότηση του Δήμου Κορινθίων, για τη βελτίωση και τη δημιουργία υποδομών, για την καθιέρωση του τόπου ως τουριστικό προορισμό, για την ανάδειξη του πολιτιστικού υποβάθρου, για την καθαριότητα, την οδοποιία, το κυκλοφοριακό αλλά και για την επένδυση στους νέους.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, τόνισε πως με την εμπειρία του σε θέσεις ευθύνης, την όρεξη και τη δύναμη αλλά και με τους υποψηφίους του θα υλοποιήσουν το κοινό τους όραμα!

Ακολουθεί βίντεο και φωτογραφικό υλικό από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της “Δύναμης Εξέλιξης” του υποψήφιου δημάρχου Κορινθίων, Πελοπίδα Καλλίρη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.