Παραίτηση από εκλεγμένες θέσεις στο Επιμελητήριο, εμπορικούς και επαγγελματικούς φορείς, όσων συμμετέχουν στις επικείμενες εκλογές, είναι προϋπόθεση για συνεργασία και υποστήριξη τους

  1234

  Κρατάμε την καλή πλευρά όλων όσων ασχολούνται με το Επιμελητήριο, τους εμπορικούς και επαγγελματικούς συλλόγους και φορείς καθώς και 2 ου και 3 ου βαθμού συνδικαλιστικές οργανώσεις.

  Διαχωρίζουμε και απομονώνουμε τα αρνητικά και ερχόμαστε να συνεργαστούμε για τα θετικά, για αυτά που μας ενώνουν, που μας πάνε μπροστά, δημιουργικά και αποτελεσματικά.

  Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανέναν να έχει φιλοδοξίες και όρεξη να ασχοληθεί με τη πολιτική σε όποιο επίπεδο (Δήμος, Περιφέρεια, Βουλή), όμως θα πρέπει να ξεχωρίσουμε και να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται οι φορείς της επιχειρηματικότητας για προσωπική ανέλιξη σε κάποια άλλης μορφής διεκδίκηση και εκλογική ανέλιξη σε πολιτικό επίπεδο.

  Εν τέλει, δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε τη φιλοδοξία και το όνειρο για συμμετοχή στις εκλογές σε κάθε επίπεδο.

  Απεναντίας θεωρώ ότι είναι καλό να βρίσκονται στους φορείς εξουσίας άνθρωποι του επιχειρείν, θα πρέπει όμως να αποχωρούν από τις θέσεις ευθύνης της επιχειρηματικότητας.

  Άμεση παραίτηση λοιπόν από θέσεις στο Επιμελητήριο, εμπορικούς και επαγγελματικούς φορείς κάθε βαθμού, όλων όσων συμμετέχουν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, είναι το πρώτο βήμα και η πρόταση μου για την πραγματική, ουσιαστική και αποτελεσματική λειτουργία των φορέων του επιχειρηματικού κόσμου.

  Δίνω το μήνυμα και την υπόσχεση ότι όλοι εμείς οι απλοί επιχειρηματίες, έμποροι και επαγγελματίες θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο τους συναδέλφους της επιχειρηματικότητας που θα συμμετέχουν στις επερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, με την προϋπόθεση ότι θα παραιτηθούν από τις θέσεις τους στο Επιμελητήριο, τους εμπορικούς και επαγγελματικούς συνδικαλιστικούς φορείς, 1 ου , 2 ου & 3 ου βαθμού.

  Μια νέα αρχή για όλους μας. Ένα νέο κίνημα δημιουργείται στο χώρο του επιχειρείν .

  Το κίνημα «του διαχωρισμού της πολιτικής με τα συλλογικά όργανα της
  επιχειρηματικότητας».

  Στο μίγμα των ανθρώπων της πολιτικής πρέπει να αυξηθούν οι άνθρωποι της αγοράς.

  γιατί

  Οικονομία και Κοινωνία είναι ένα πράγμα

  Για να είμαστε περήφανοι για αυτά που έχουμε καταφέρει, αλλά και για αυτά που αγωνιστήκαμε.

  Γιατί μας έδωσαν την δυνατότητα να συνεργαστούμε, να αγωνιστούμε και να προσφέρουμε τις δυνάμεις μας.

  Γι’αυτό και δεν πρέπει να δώσει κανένας το δικαίωμα στην κοινωνία να πει ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται τις θέσεις τους για προσωπική ανέλιξη και όχι για την προσφορά στην επιχειρηματικότητα που όλοι τονίζαμε και υποσχόμασταν, τότε που θέλαμε να εκλεγούμε.

  19-4-2019
  Ραψωματιώτης Δημήτρης

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.