Παρά την πανδημία, η ελληνική γη συνεχίζει να παράγει – Ξεκίνησε η συγκομιδή πατάτας στη Μεσσήνη.

39408

Η ανοιξιάτικη πατάτα ήρθε ξανά στο προσκήνιο, όπως κάθε χρόνο και παραγωγοί και εργαζόμενοι, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας, έχουν ριχτεί στην παραγωγή και συγκομιδή του εξαιρετικού αυτού προϊόντος της Μεσσήνης.

Η παραγωγή και η συγκομιδή της μεσσηνιακής πατάτας τελείται υπό την επιτήρηση μέτρων, ώστε το προϊόν που θα φθάσει στον καταναλωτή να είναι άριστης ποιότητας. Οι Έλληνες παραγωγοί κάνουν ό,τι καλύτερο και πάντα σε συνδυασμό με τα οφέλη του ελληνικού κλίματος και χώματος που ευνοεί τις καλλιέργειες, η ελληνική παραγωγή αγροτικών προϊόντων βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων παγκοσμίως.

Οι παραγωγοί της ανοιξιάτικης πατάτας της Μεσσήνης τονίζουν ότι η πατάτα φέτος είναι εξαιρετικής ποιότητας, δηλώνοντας ευνοημένοι από τον καιρό, ενώ ταυτόχρονα παροτρύνουν τους πολίτες να στηρίξουν την εγχώρια αγορά και τα εξαιρετικά ελληνικά προιόντα.

Επίσης, για φέτος, εν μέσω της πανδημίας, τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας και οι αποστάσεις των εργαζομένων, όπως και ο περιορισμός στον αριθμό των ατόμων όταν μεταφέρονται, προκειμένου να διαφυλαχτεί η δημόσια υγεία.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.