Όλγα Κονομόδη: ”Θέλω και μπορώ να λύσω τις αγωνίες των συνδημοτών μας”

877

Σήμερα η κατάσταση επιβάλλει όσο ποτέ, μία τοπική αυτοδιοίκηση με ανθρώπους νέους, με όρεξη για δουλειά και όραμα.
Η “Συμμαχία Πολιτών”, πληροί τις προϋποθέσεις αυτές.

Στόχος μου είναι να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο κοινωνικό μέτωπο, η Συμμαχία Πολιτών και οι δημότες μαζί, απέναντι στα μεγάλα αλλά και τα μικρά προβλήματα της πόλης μας , απέναντι στα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα που δημιούργησε η κρίση, αλλά και οι αδυναμίες της απερχόμενης δημοτικής αρχής

Οι εκλογές της 26ης  Μαΐου είναι από τις πιο κρίσιμες εκλογές για την πόλη μας. Επιβάλλεται πλέον να ξεφύγουμε από την παλαιοκομματική αντίληψη, την νοοτροπία του παρελθόντος. Οι δύσκολοι καιροί που ζούμε απαιτούν νέα διοίκηση, με νέους ανθρώπους, με όρεξη και διάθεση για δουλειά, μία διοίκηση κοντά στους δημότες, με κοινωνικό πρόσωπο, έτσι ώστε να μπορέσουμε να λύσουμε προβλήματα, να κάνουμε πιο ανθρώπινη την καθημερινότητα, να προστατεύσουμε αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη, με κριτήρια αξιοκρατικά και κοινωνικά, να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο της ανεργίας.

Γνωρίζω τις αγωνίες των συνδημοτών μας, την αβεβαιότητά τους για όλους τους τομείς της ζωής τους. Ξέρω ότι μπορώ και θέλω να ενώσω τις δυνάμεις μου μαζί τους, για να λύσουμε όσα οι προηγούμενες διοικήσεις δεν ήθελαν, δεν μπόρεσαν ή αδιαφόρησαν να αντιμετωπίσουν.

Πρέπει να πάρουμε την απόφαση να αλλάξουμε την ζωή μας!

ΟΛΓΑ ΚΟΝΟΜΟΔΗ – ΘΩΜΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ”ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ” –
Β. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.