«Οι τεράστιες ευθύνες σας κ. Πνευματικέ δεν σας επιτρέπουν να διαμαρτύρεστε!»

6902

Άρχισαν τα όργανα στον δήμο Κορινθίων . Μπαλάκι ευθυνών ανάμεσα σε Νανόπουλο και  Πνευματικό επικρατεί τελευταία σχετικά με τις ολιγωρίες και τις παραλείψεις στο πολεοδομικό σχέδιο της πόλης !  Για τεράστιες ευθύνες και ελλειμματικές ενέργειες  κατηγορεί ο δήμαρχος Κορινθίων κ. Νανόπουλος τον κ. Πνευματικό στο δελτίο τύπου:

‘Ολιγώρησε ο κ.Πνευματικός!

Παρέλειψε ο κ.Πνευματικός!

Κώφευσε ο κ.Πνευματικός !

Και όμως…. Διαμαρτύρεται σήμερα ο κ.Πνευματικός δίχως αιδώ!’

«Το θέμα του ΓΠΣ και της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων είναι πολύ σοβαρό .Έχω συναντηθεί με πολλούς υπουργούς και είναι πραγματικά απορίας άξιον πως κατάφερε ο Δήμος Κορινθίων να πάρει Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο χωρίς στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων! Είναι ο μοναδικός δήμος σε όλη τη χώρα που δεν το έπραξε. Αντιμετωπίζουμε την πολύ σοβαρή αυτή παράλειψη της προηγούμενης δημοτικής αρχής

υπεύθυνα. Σύντομα, σε συνεργασία με τα Υπουργεία και εταιρείες που ειδικεύονται στο

θέμα αυτό θα δώσουμε την λύση που πρέπει» ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων  μεταξύ άλλων, για το θέμα στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πέραν των αλληλοκατηγοριών, το βασικό μας και φλέγον ερώτημα είναι ένα: Θα βρεθεί λύση κ. Νανόπουλε? Θα πράξουν οι αρμόδιοι φορείς, ορθά και με συνέπεια από ’δω και μπρος?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.