Οι νέοι υποψήφιοι του Θανάση Πετράκου

593

Σπύρος Νικολάου: Είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός, μέλος του ΤΕΕ με μεγάλη αυτοδιοικητική και κοινωνική και δράση. Γεννήθηκε στους Αγ. Θεοδώρους. Από νεαρή ηλικία υπήρξε μέλος επιτροπών και συλλόγων με αντικείμενο τον πολιτισμό και την προστασία του περιβάλλοντος. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αγ. Θεοδώρων και αντιδήμαρχος πολεοδομίας τεχνικών έργων καθώς και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στον συνενωμένο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.

Μαρία Βαρδάκη: Είναι Συνταξιούχος Υπάλληλος Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Γεννήθηκε στο Ρέθυμνο και είναι μόνιμος κάτοικος Λουτρακίου.

Καταπόδη Τερψιχόρη (Τέρψη): Είναι καθηγήτρια στη Μέση Εκπαίδευση και κατοικεί στο Λουτράκι.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image-9.png

Τσουλάκος Βασίλης. Γεννήθηκε και κατοικεί στην Καλαμάτα. Είναι Φυσικός. Έχει σημαντική συνδικαλιστική, κοινωνική και πολιτική δράση. Είναι μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης και Αγώνα Μεσσηνίας.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image-10.png

Αθανασάκος Δημήτρης. Ιδιωτικός Υπάλληλος ,Συνδικαλιστής, μέλος Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών Αργολίδας και μέλος Αντιφασιστικού/Αργολίδας.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image-11.png

Γιαρμαδούρος Δημήτρης

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image-12.png

Ρίσκα Μαίρη

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image-13.png

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.