Οι νέοι επιστήμονες, της εργασίας και του επιχειρείν, είναι δίπλα στον Πελοπίδα Καλλίρη και δείχνουν το όραμα τους για την Κόρινθο.

6899

Νέος με αξιόλογες σπουδές, με σημαντικά τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα αλλά και με αποφασιστικότητα  στο επιχειρηματικό ρίσκο ο Αντώνης Φλέσσας που παρουσίασε σήμερα η «Δύναμη  Εξέλιξης» και ο Πελοπίδας Καλλίρης.

Προερχόμενος από αξιόλογη οικογένεια, με κοινωνική συμμετοχή, απλά . . .  είναι το σύμβολο της επόμενης μέρας για την Κόρινθο, ο Αντώνης Φλέσσας και όπως ο ίδιος δηλώνει: «Ασχολούμαι για πρώτη φορά με την αυτοδιοίκηση μετά από προσωπική προτροπή του νυν Αντιπεριφερειάρχη Πελοπίδα Καλλίρη, πιστεύοντας πως ήρθε η στιγμή νέοι άνθρωποι με ήθος και αποδεδειγμένη όρεξη για δημιουργία να βγουν μπροστά και να δείξουν έργο για το κοινό καλό του τόπου μας.»

Το σύντομο βιογραφικό του μας δίνει δύναμη  για το αύριο, παραμερίζοντας τους νέους της καφετέριας, του φραπέ και της αντίδρασης , και φέρνει στο προσκήνιο τους πραγματικούς εκφραστές της σημερινής νεολαίας, για την οποία όλοι θα πρέπει να είμαστε περήφανοι.

Ο Αντώνης Φλέσσας, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986 και μεγάλωσε στην Ιωνία Κορίνθου. Είναι υιός του συνταξιούχου του δημοσίου, πρώην προϊσταμένου του τμήματος Εντελλόμενων Εσόδων του υπ. Οικονομικών, Παναγιώτη Φλέσσα και της οδοντιάτρου Χριστίνας Αποστολοπούλου- Φλέσσα.

Είναι παντρεμένος από το 2015 με την Ευαγγελία Ιουστίνη Αλεξοπούλου και πατέρας δυο παιδιών, της Αμαλίας και του Κωνσταντίνου.

Φοίτησε στο τμήμα Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Διετέλεσε εξωτερικός συνεργάτης στην εταιρία Galanis Sports Data για πέντε χρόνια, και μέσω αυτής ανέλαβε το υπεύθυνο πόστο του Διαχειριστή Τεχνολογίας Εγκατάστασης (VTM) του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου στα Special Olympics 2011 Test Events που διοργανώθηκαν στην Αθήνα.

Πιστεύοντας ότι μόνο η παραγωγή θα βοηθήσει την Ελλάδα να βγει από την κρίση και γνωρίζοντας την δυναμική του πρωτογενή τομέα και την σημασία του στην οικονομία μας, οραματίστηκε μαζί με την οικογένειά του την δημιουργία μιας σύγχρονης και πρότυπης μονάδος παραγωγής και επεξεργασίας πρόβειου γάλακτος.  Μετά από διαρκή έρευνα και σχεδιασμό, ξεκίνησε υπό την διεύθυνση του η λειτουργία της το 2015 όπου εργάζεται με αφοσίωση συμμετέχοντας σε όλες τις παραγωγικές διαδικασίες, επιδιώκοντας μέσω της διαρκούς του εμπειρίας, της μόρφωσης και της δημιουργικής σκέψης, την γενετική βελτίωση των παραγωγικών του ζώων αλλά και την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Ασχολείται ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό από παιδί και το 2015 πήρε δίπλωμα προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA Β’. Υπήρξε προπονητής στις ακαδημίες της Κόρινθος 2006 και ΠΑΣ Κόρινθος, και στο παιδικό αλλά και Αντρικό ποδοσφαιρικό τμήμα του Αστέρα Κορίνθου.

Έχει λάβει εκπαίδευση στην ευρωπαϊκή και την βυζαντινή μουσική,  καθώς επίσης και στους παραδοσιακούς χορούς.

Είναι Ιεροψάλτης, και μέλος της χορωδίας στο δεξί ψαλτήρι του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κάτω Άσσου Κορινθίας.

Επιπλέον, είναι γνωστός για την ενεργή συμμετοχή του τόσο στις πνευματικές, φιλανθρωπικές και  αθλητικές δράσεις του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου Νεότητας Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Συνοικισμού Κορίνθου, όσο και στις Θεατρικές του παραστάσεις, όπως “Παύλος Μελάς” και  “Ο Κατσαντώνης” όπου ήταν ο πρωταγωνιστής αλλά και “Ιωάννης Καποδίστριας”, “Γρηγόριος ο Ε’ “παπα- Θύμιος Βλαχάβας” κ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.