Η «μεταβλητότητα», η «σταθερότητα» και οι προσωπικές στρατηγικές των υποψηφίων συμβούλων θα καθορίσουν τα αποτελέσματα στο Δήμο Κορινθίων

Ρυθμιστής ο άγνωστος παράγοντας (Πιέτρης);

7926


«Μεταβλητοί», «μεταβαλλόμενοι», ακόμη και περιφερόμενοι αυτοί που έχουν πλαισιώσει τα ψηφοδέλτια Νανόπουλου και Σταυρέλη.

Απόλυτα πιστοί όσοι βρίσκονται με Πνευματικό και Καλλίρη.

Είναι κάτι που λείπει και προβληματίζει τους δύο πρώτους συνδυασμούς.

Οι πρόθυμοι και γρήγοροι, που έτρεξαν να πάρουν θέση, το έκαναν γιατί τους πίστεψαν και πήγαν να προσφέρουν ή θέλησαν να προλάβουν, γιατί εκεί είδαν ότι αρχικά υπήρχε ρεύμα;

Είναι στη λογική την ομαδική ή την ατομική;

Θα αφήσουν άλλους νέους, που έχουν τις λιγότερες ψήφους αλλά καλύτερη εικόνα στην κοινωνία της Κορινθίας και σίγουρα πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες και ικανότητες προσφοράς και παραγωγής έργου;

Στους άλλους δύο συνδυασμούς, στον καθένα για διαφορετικούς φυσικά λόγους, βρίσκονται άνθρωποι οι οποίοι το σίγουρο είναι ότι είναι απόλυτα πιστοί, ξεκάθαροι, ειλικρινείς ως προς τι ακριβώς επιζητούν, και τι ακριβώς μήνυμα βγάζουν.

Ξεκίνησαν με φανερή αδυναμία οι συνδυασμοί Καλλίρη και Πνευματικού, όμως όπως φαίνεται, χτίζουν και χτίζουν σταθερά.

Ό,τι βγαίνει είναι ξεκάθαρο, ομοιογενές και σίγουρο.

Άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με αυτές τις πολιτικές και τα πρόσωπα, όχι φυσικά με όλα, που πλαισιώνουν, δεν γίνεται να μην βλέπουμε την ομοιογένεια και την σταθερότητα.

Στους συνδυασμούς Νανόπουλου και Σταυρέλη υπάρχει είσοδος και παρουσία πλήθους ανομοιογενούς.

Ο καθένας και η καθεμία για τους δικούς τους λόγους, έτρεξαν και μπήκαν. Οι αρχηγοί τους δέχτηκαν, χωρίς κριτήρια, χωρίς επιλογή, χωρίς ξεκάθαρο μήνυμα προς την κοινωνία. Όποιος είναι γνωστός και λέει ότι «κουβαλάει» ψήφους βρήκε στέγη.

Πόσο αυτό όμως είναι πραγματικότητα; πως είναι σίγουρο ότι «κουβαλάνε ψήφους»;

Μήπως από την άλλη «διώχνουν» άλλους και τελικά δούμε τις τελευταίες μέρες πολύ μεγάλες ανακατατάξεις;

Οι Σταυρέλης, Νανόπουλος μπορούν να βγουν και πρώτοι, μπορεί και να παλέψουν για την 3η-4η θέση. Μετά θα ψάχνουν τους συμβούλους τους, που θα έχουν εκλεγεί, με ποιον έκαναν συμφωνία για την επόμενη μέρα.

Αυτή η “μεταβλητότητα” στους συνδυασμούς Σταυρέλη και Νανόπουλου θα καθορίσει την επόμενη μέρα της Κορίνθου.

Συμπερασματικά

Αργά για κάποιους, αλλά σταθερά, αποδεδειγμένα αποτελεσματικά, και με τον παραδοσιακό τρόπο, προχωράει ο Καλλίρης.

Με την δύναμη των έργων, έστω και της τελευταίας στιγμής, θέλει να κρατηθεί στο Δήμο ο Πνευματικός.

Τον αέρα στα πανιά του θέλει να δείξει, ως την άλλη διάσταση διεκδίκησης ο Νανόπουλος. Με …. την ευθεία της θάλασσας θέλει να πείσει τους υποψηφίους του, να ανέβουν στο καράβι. Όμως, άλλοτε έχει ανέμους βολικούς και η πορεία είναι καλή και προς τον σκοπό της, άλλοτε έχει μποφόρ και τρικυμία και τότε βγαίνουν κάποιοι φοβισμένοι και προβληματισμένοι.

Το βαρύ σκάφος προετοίμασε ο Μουρούτσος για τον Νίκο Σταυρέλη, που χωράει πολλούς. Μερικές φορές όμως, αυτοί οι πολλοί που τρέχουν να ανέβουν αντί να βοηθήσουν, δημιουργούν προβλήματα και ίσως κάνουν και άλλους πολλούς να το ξανασκεφτούν, αν τελικά ανέβουν ή αν γυρίσουν πίσω στα σταθερά και τα σίγουρα της στεριάς.

Και από το πουθενά και χωρίς να το υπολογίζει κανείς, έρχεται ο Πιέτρης, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία , τους επιστήμονες, τους νέους, το πραγματικά διαφορετικό, που τον κάνει να διεκδικεί με αξιώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.