Οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Φάνη Μπρακούλια

4144

Γεννήθηκα το 1959 στο Λουτρό, Ξυλοκάστρου Κορινθίας και είμαι πατέρας δύο παιδιών.

Απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής Αθηνών (MSc). Έχω εργαστεί σε Τεχνικά Λύκεια, στον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) και από το 1989 είμαι στο γραφείο Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής στο Ξυλόκαστρο με αντικείμενο, πέραν των άλλων, την προώθηση και εκτέλεση Εθνικών και Κοινοτικών προγραμμάτων.

Από το 1989 εκλέγομαι Κοινοτικός Σύμβουλος στο Λουτρό Ξυλοκάστρου. Διατελώ Δημοτικός Σύμβουλος στο Ξυλόκαστρο από το 2007. Στο διάστημα αυτό εκτέλεσα για δύο έτη χρέη Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου. Διετέλεσα Αντιδήμαρχος τα έτη 2009 και 2010 και το 2014 ήμουν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞΕ.

Αποφάσισα να κατέβω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, με το συνδυασμό του Φάνη Μπρακούλια «Σύμπραξη Δημοτών Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης», ενός ανθρώπου με τον οποίο μοιράζομαι κοινά όνειρα, κοινές ανησυχίες, κοινές φιλοδοξίες και έχουμε ως κοινό στόχο το καλό αυτού του Δήμου.
Τα λόγια μας…πράξεις!!

Σωτήρης Δούρης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα στο Λαύριο Αττικής το 1975, είμαι παντρεμένη με τον Γκόλια Χάρη και μητέρα δύο παιδιών 8 & 10 ετών. Είμαι μόνιμος κάτοικος Μελισσίου τα τελευταία 10 χρόνια. Είμαι Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ και κάτοχος πτυχίων στην Αγγλική και Γαλλική γλώσσα.

Εργάζομαι από το 1999 στον χώρο της Βιομηχανίας και τα τελευταία 17 χρόνια στο Landis+Gyr στον Ισθμό της Κορίνθου, στο Διαπιστευμένο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου. Νωρίτερα εργάστηκα σε Τεχνικά Γραφεία στην Πάτρα και στο Λαύριο όπου απέκτησα πλούσια εμπειρία στην μελέτη και κατασκευή τεχνικών έργων. Επίσης έχω εργαστεί ως Τεχνικός Ασφάλειας στον Δήμο Λαυρεωτικής, συντελώντας στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων.

Η αγάπη μου για τον τόπο όπου κατοικώ, δραστηριοποιούμαι και μεγαλώνω τα παιδιά μου, με ώθησε να ασχοληθώ με την Σύμπραξη Δημοτών Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, θεωρώντας πως μέσα από την ομάδα θα συμβάλλω στην επίλυση διαφόρων θεμάτων και θα βελτιώσω την ποιότητα ζωής των πολιτών. 
Τα λόγια μας …. πράξεις!!!!

Γεωργία Λουκά
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Γεννήθηκα στις 24/09/1979 στην Αθήνα. Είμαι το πρώτο από τα τρία τέκνα των αείμνηστων Περιάνδρου και Γεωργίας Αγγελίδη, κατάγομαι από αγροτό-κτηνοτροφική οικογένεια, από τη Καρυά Κορινθίας. Έχω μεγαλώσει στα Καρυώτικα, ζω, δραστηριοποιούμαι και εργάζομαι στο Ξυλόκαστρο.
Είμαι πτυχιούχος α) του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση “Λογιστική” του Πανεπιστημίου Πατρών και β) της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πατρών. 

Έχω παρακολουθήσει πιστοποιημένα σεμινάρια σε φοροτεχνικά, λογιστικά και εργατικά θέματα, με εξειδίκευση στις σύγχρονες φοροτεχνικές και λογιστικές εφαρμογές μηχανοργάνωσης οικονομικών οργανισμών. 
Έχω εκπονήσει μελέτες και οικονομοτεχνικές αναλύσεις κατόπιν έρευνας σε θέματα της Διοικητικής και Χρηματό-οικονομικής επιστήμης με έμφαση στις νέες τεχνικές διαχείρισης επιχειρηματικών και ανθρωπίνων πόρων. 

Από το 2002 ολοκληρώνοντας την εξάμηνη πρακτική μου άσκηση στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας (κατάστημα Ξυλοκάστρου) κι έως το 2013, έχω απασχοληθεί στον ιδιωτικό τομέα σε διοικητικές θέσεις εμπορικής και οικονομικής διεύθυνσης και παράλληλα ως ωρομίσθιος έκτακτος εκπαιδευτής στα Δημόσια ΙΕΚ Κιάτου και Κορίνθου – Λουτρακίου με γνωστικό αντικείμενο τη Χρήση Η/Υ (Εxcel) και τη Στατιστική αντίστοιχα.

Το 2013 ίδρυσα Λογιστικό – Φοροτεχνικό γραφείο με έδρα τη πόλη του Ξυλοκάστρου, το οποίο λειτουργώ μαζί με τους συνεργάτες μου έως σήμερα.
Διατελώ ενεργό μέλος σε επιστημονικούς κλαδικούς φορείς και εθελοντικά συμμετέχω σε πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής μου.

Η προτροπή μου για την ενασχόληση με τα κοινά πηγάζει από την επιθυμία της ανιδιοτελούς προσφοράς για την πρόοδο και την άνοδο της ποιότητας της ζωής των δημοτών. Δεδομένου των δυνατοτήτων και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας, με συμμετοχή, εξωστρέφεια, σχεδιασμό, κουλτούρα ομαδικής συνεργασίας και επιστρέφοντας σε ορισμένες απ τις βασικές αξίες της άμεσης δημοκρατίας και στις αρχές του κοινοτισμού στη σύγχρονη εκδοχή του, πιστεύω στην ισόρροπη ανάπτυξη του τόπου μας.

Σεβόμενος όλους τους δημότες, τους συνδυασμούς που έχουν καταρτιστεί με αξιόλογους επικεφαλης υποψηφίους Δημάρχους και Δημοτικούς συμβούλους, εύχομαι καλή επιτυχία στη προσπάθεια όλων μας, καλή προεκλογική και μετεκλογική πορεία και είμαι πεπεισμένος πως τελικός νικητής θα είναι ο Δήμος ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ.

Τα λόγια μας…..πράξεις!

Απόστολος Αγγελίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα στο Ρέθι Κορινθίας το 1970. Γονείς μου η Παρασκευή και ο Χαράλαμπος Ματσούκας. Είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα Κατσούλα-διαιτολόγος στο επάγγελμα- και έχω δύο παιδιά ηλικίας 7 και 9 ετών. Πτυχιούχος MSc του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών το έτος 1994, Σύμβουλος Περιβάλλοντος και εκπαιδευτής Ε.Φ.Ε.Τ. 

Έχω εργαστεί για 8 έτη στη Διεύθυνση Γεωργίας Κορινθίας και από το 2010 διατηρώ κατάστημα γεωργικών εφοδίων, μελετών και απολυμάνσεων στο Ξυλόκαστρο επί της οδού Ι.Ιωάννου 20. Αντικείμενό μου ευρύτερα, είναι όλα τα αναπτυξιακά προγράμματα ΕΣΠΑ (ξενοδοχεία, επιχειρήσεις χονδρικού-λιανικού εμπορίου, υπηρεσίες εστίασης κ.τ.λ.) με αποτέλεσμα το γραφείο μου να έχει εγκρίνει πάνω από 5.000.000€ έργα την τελευταία 10ετία στο δήμο μας.

Η εμπειρία μου και η γνώση μου στο αγροτικό αντικείμενο και στα αναπτυξιακά προγράμματα στάθηκαν η αφορμή να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τον Φάνη Μπρακούλια, προκειμένου να προσφέρω ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου όπου και αν μου ζητηθεί. 
Τα λόγια μας ….πράξεις!

Σωτήρης Ματσούκας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα το 1977 και μεγάλωσα στο Ξυλόκαστρο όπου και κατοικώ μέχρι σήμερα. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Ξυλοκάστρου. Είμαι παντρεμένος με την Δήμητρα Καλλιτέρη και έχουμε 2 παιδιά,13 και 16 ετών.Από το 1997 δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα των χωματουργικών εργασιών. Την ίδια χρονιά ξεκίνησα μια δημιουργική και εποικοδομητική συνεργασία με τον δήμο και την ΔΕΥΑΞ αναλαμβάνοντας καίρια έργα για τον τόπο μας.

Το 2001 και τα χρόνια που ακολουθούν επικεντρώθηκα στον ιδιωτικό τομέα εκτελώντας εκσκαφές και εξόρυξη λίθων για κατασκευή πέτρινων κτισμάτων. Στο διάστημα αυτό είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τις εταιρείες Lamda Development και ΕΔΡΑΣΗ – Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ για την ανέγερση συγκροτήματος πολυκατοικιών.

Από το 2013 είμαι υπεύθυνος για τον αποχιονισμό των επαρχιακών οδικών δικτύων του δήμου υπό την εποπτεία της περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η μεγάλη μου αγάπη για τον αθλητισμό με ώθησε να συμμετάσχω ενεργά στο διοικητικό συμβούλιο της τοπικής ομάδας του Ηρακλή Ξυλοκάστρου, βοηθώντας στο δύσκολο έργο της διατήρησης του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας.

Γνωρίζοντας άμεσα και έχοντας βιώσει τα προβλήματα και τις ανάγκες των συμπολιτών, κυρίως των αγροτών αλλά και των νέων που έχουν πάψει να οραματίζονται για τον τόπο τους, θέτω την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με τον Συνδυασμό του Φάνη Μπρακούλια «Σύμπραξη Δημοτών Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης».
Τα λόγια μας πράξεις…

Απόστολος Μενούνος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα το 1979 στην Κορφιώτισσα Ξυλοκάστρου. Το 2002 εκλέχθηκα Τοπικός Σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Κορφιώτισσας. Αποφοίτησα από τα ΤΕΙ Πατρών, από το τμήμα Μηχανολογίας. Λειτουργώ τεχνικό γραφείο στο Ξυλόκαστρο από το 2005 έως σήμερα. 

Ήμουν υπεύθυνος λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού του Δήμου Ξυλοκάστρου από το 2005 έως το 2011 και Τεχνικός Ασφαλείας και Υπεύθυνος Συντήρησης Εγκαταστάσεων Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού ΔΕΥΑΞΕ για την ίδια περίοδο. Το 2004 έκανα εξάμηνη πρακτική άσκηση στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ξυλοκάστρου.
Από το 2008 έως σήμερα, εκλέγομαι στην επαγγελματική και επιστημονική ένωση τεχνολογικής εκπαίδευσης μηχανικών του Ν. Κορινθίας (ΕΕΤΕΜ) και εκτελώ χρέη αντιπροέδρου την τρέχουσα περίοδο. 

Παράλληλα δραστηριοποιούμαι με την γεωργική καλλιέργεια.
Αποφάσισα να συμμετάσχω στον συνδυασμό «Σύμπραξη Δημοτών Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης», όπως συμμετείχα και την προηγούμενη φορά, δίπλα στο Φάνη Μπρακούλια, διότι πιστεύω σε αυτόν.

Τα λόγια μας ….πράξεις!

Βασίλης Λυμπερόπουλος

Γεννήθηκα το 1976 και μεγάλωσα στα Ροζενά όπου διαμένω. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Αντωνακοπούλου Ιδιωτική Υπάλληλο. 
Είμαι αγρότης, συνδικαλιστής και ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συμβασιούχων Πυρόσβεσης – Διάσωσης. Έχω διατελέσει ταμίας του Γ.Α.Σ. (Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος) Πανευρωστινιακού καθώς και μέλος της Ε.Π.Σ. (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων) νομού Κορινθίας. Είμαι πρόεδρος των μικτών ομάδων ποδοσφαίρου του νομού μας και μέλος του πολιτιστικού Συλλόγου Ροζενών.

Η διαχείριση των κοινών απαιτεί όραμα, σύνεση, σχεδιασμό, εργατικότητα, διαφάνεια, και σεβασμό στο δημόσιο χρήμα. Με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης μας απέναντι στους συνδημότες μας και ιδιαίτερα στις νέες γενιές και στο μέλλον του τόπου μας, συστρατεύομαι στη ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ –ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Φάνη Μπρακούλια. 
Αγαπώ τον Δήμο μας όσο και εσείς. Κοιτάω τον πολίτη στα μάτια χωρίς γυαλιά ηλίου…

Τα λόγια μας… πράξεις

Παναγιώτης Σταύρου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα το 1976 στη Μελβούρνη-Αυστραλία. Σε ηλικία πέντε ετών επέστρεψα στον τόπο καταγωγής μου, το Θροφαρί, όπου και διαμένω μέχρι σήμερα. Είμαι παντρεμένος με την Γεωργία Βενετσάνου, χημικό και έχουμε δύο παιδιά. 

Σπούδασα, Οικονομία, Διοίκηση και Μάρκετινγκ, στο Newcastle Business School University. Έχω διατελέσει οικονομικός και επενδυτικός σύμβουλος σε εταιρική κοινοπραξία στην Αθήνα.
Τα τελευταία 15 χρόνια ασχολούμαι με την αγροτική καλλιέργεια, ως κύρια εργασία μου. 

Βάζω υποψηφιότητα, με τον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Φάνη Μπρακούλια «Σύμπραξη Δημοτών Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης» ,γιατί θεωρώ πως ο συνδυασμός αυτός, μπορεί να κάνει πράξη ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Τα λόγια μας ….πράξεις!

Δεϊσης Χρήστος 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.