Ο Βάκης Μπεχράκης… νιώθει αποφασισμένος

499

Πράσινη Πελοπόννησος

Σύμβολο της Περιφερειακής Παράταξης το «π», «μια σταθερά άρρητη και υπερβατική όπως υπερβατικοί είμαστε και εμείς.

Γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να τετραγωνίσουμε τον κύκλο με χάρακα και διαβήτη μπορούμε όμως να επικεντρωθούμε σταθερά, άρρητα και υπερβατικά στον άνθρωπο και το περιβάλλον της Πελοποννήσου.

Η Μεσογειακή διατροφή, η Βιολογική γεωργία και τα Πιστοποιημένα Προϊόντα είναι οι τρεις άξονες που μπορεί και πρέπει να εστιάσει ο αγροτοδιατροφικος κλάδος στην Πελοπόννησο για να αποτελέσει το συγκριτικό μας πλεονέκτημα.

Τι ΔΕΝ θα κάνουμε κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου:

Δεν θα χρησιμοποιήσουμε φυλλάδια αφίσες πανό και οτιδήποτε χαλάσει την αισθητική την δική μας και των πολιτών της Πελοποννήσου.

Δεν θα κάνουμε επισκέψεις σε φορείς, συλλόγους, υπηρεσίες, γιατί δεν υποτιμούμε την νοημοσύνη των πολιτών της Πελοποννήσου.

Δεν θα συμμετέχουμε στην «μάχη της καρέκλας» και της φωτογραφίας» σε εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, επετείους.

Για να ξεπεράσουμε την οικονομική – και όχι μόνο κρίση – δεν χρειαζόμαστε τόσο τα χρήματα όσο όραμα και στρατηγική για το μέλλον.

Χρειάζεται οι αυτό-διοικητικοί να μπορούν να πάρουν αποφάσεις για το αύριο και όχι μόνο για το σήμερα να πάψουν να είναι απλοί διαχειριστές μια κατάστασης αλλά να πάρουν τις αποφάσεις εκείνες που θα επηρεάσουν θετικά τον μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Σήμερα αποφασίζουμε για το αύριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.