Ο Σταυρέλης συνεχίζει να ανακοινώνει υποψηφίους για την ‘’Πνοή Δημιουργίας’’

1124

Το ψηφοδέλτιο του Νίκου Σταυρέλη όλο και μεγαλώνει με νέους υποψηφίους. Ο επικεφαλής της ‘’Πνοής Δημιουργίας’’ προσθέτει ονόματα ικανά για να βρίσκονται στο πλευρό του.

Η Παπαφίλη Σοφία γεννήθηκε στην Κόρινθο, κατάγεται από το Αγγελόκαστρο Σολυγείας και διαμένει μόνιμα στην Κόρινθο.

Είναι κόρη του ιερέα Αγγελοκάστρου Γεωργίου Παπαφίλη και της Αικατερίνης Κωτσάκου, από τρίτεκνη οικογένεια.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, της Σχολής Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ομιλεί άριστα την αγγλική γλώσσα.

Εργάζεται ως βοηθός Λογιστή σε μεγάλη Κορινθιακή βιοτεχνία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

Είναι εθελόντρια στο Διασωστικό Σώμα Κορινθίων ΠΗΓΑΣΟΣ.

Είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγγελοκάστρου «Άγιος Δημήτριος» στο τμήμα παραδοσιακών χορών.

Ο Μελέτης Ευάγγελος είναι γέννημα θρέμμα της πόλης της Κορίνθου, όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει μόνιμα με την οικογένειά του.

Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Μάλλιου με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά το Δημήτρης, την Κωνσταντίνα και την Αγγελική.

Είναι πτυχιούχος του ΙΕΚ ΣΒΙΕ ειδικότητας Χειριστών Ιατρικών Συσκευών του τομέα Κοινωνικών Υπηρεσιών, καθώς επίσης απόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου με ειδικότητα Φυτικής Παραγωγής στο τομέα του γεωτεχνικού ελέγχου.

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος στην εταιρία Crown Hella’s για 13 χρόνια, ενώ παλιότερα είχε απασχοληθεί σε μεγάλες επιχειρήσεις του νομού μας (ΙΡΙΣ νερά, ΦΥΡΚΟ ζωοτροφές, ΒΕΚΚΑ αλλαντικά, Λαρσινός).

Ο Κεμερλής Βασίλειος γεννήθηκε το 1969 στην Κόρινθο όπου και διαμένει μόνιμα με την οικογένειά του.

Είναι παντρεμένος με την Ηλιοπούλου Παναγιώτα με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Σχολής Δ/σης και Οικονομίας ΑΤΕΙ Καλαμάτας και του Τμήματος Στελεχών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Εκμεταλλεύσεως της Σχολής Δ/σης και Οικονομίας ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης.

Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην «Ευρωπαϊκή Κοινωνική Πολιτική» του «Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ομιλεί την αγγλική γλώσσα.

Εργάζεται ως μόνιμος υπάλληλος στην Εφορία Αρχαιοτήτων Κορίνθου, ενώ έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια στην Αναπτυξιακή Επιχείρηση του Δήμου Κορινθίων και στη Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Κορίνθου. Είχε ενεργή συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελοντισμού «Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους».

Ο Ζαββός Γεώργιος γεννήθηκε στην Κόρινθο, όπου διαμένει μόνιμα με την οικογένειά του.

Κατάγεται από τη Νεμέα.

Είναι 31 ετών, άγαμος.

Είναι πτυχιούχος Γεωπόνος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ομιλεί την αγγλική γλώσσα. Εργάζεται ως γεωπόνος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιάτου.

«Είμαι κόρη της οικογένειας του Δημήτρη Ηλιάδη και της Μιμίκας Καλαμάρη. Με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη της γνωστής οικογένειας της ΑΕΚ Νικολούδη, έχω γεννηθεί και κατοικώ στην Κόρινθο από το Δεκέμβριο του 1991.

Τελείωσα το 2ο Λύκειο Κορίνθου και έπειτα αποφοίτησα από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα της Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας.

Ομιλώ την Αγγλική γλώσσα.

Αγαπώ την μουσική (τετραετή φοίτηση σε ωδείο) καθώς και το θέατρο (συμμετοχή στην θεατρική ομάδα της Νέας Ιωνίας).

Τον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με τον κινηματογράφο, τη γυμναστική και τη φροντίδα των αδέσποτων που δυστυχώς υπάρχουν πολλά.

Σαν πρωτάκι της πολιτικής νοιώθω μεγάλη τιμή που ο κ. Νίκος Σταυρέλης με επέλεξε να είμαι δίπλα του, διότι θεωρώ ότι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να οδηγήσει το Δήμο μας να αποκτήσει μια νέα «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ». Γι αυτό και εγώ με την σειρά μου και εφ΄ όσον μου δοθεί η ευκαιρία έχω την πρόθεση και την διάθεση να βοηθήσω όσο μπορώ να πραγματοποιηθούν οι σκέψεις και τα οράματα της παράταξης μας για να κερδίσει ο Κορίνθιος δημότης αυτά που του αξίζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.