Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου σε διήμερο εκπαίδευσης Υγρού Στοιχείου Επιβίωσης-Έρευνας-Διάσωσης

1482

Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) συμμετείχε με τμήμα του στο 4ο Σχολείο Εκπαίδευσης Υγρού Στοιχείου  Επιβίωσης  Έρευνας  Διάσωσης  στην Γλυφάδα το διήμερο 30/11 & 1/12/2019.

Η εκπαίδευση συνδιοργανώθηκε από το  Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών & Φυσικών Καταστροφών και  την Ένωση Πτυχιούχων Αξιωματικών Υπαξιωματικών Πυροσβεστικού με την Συνεργασία της Ομάδας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Γλυφάδας ΟΑΝΕΑΝ, την συμβολή των τριών Σωμάτων των  Ενόπλων Δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής υπό  την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και είχε εξαιρετική επιτυχία ανεβάζοντας τον πήχη της εκπαίδευσης ακόμα ποιο ψηλά. H Θεωρητική Εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Γλυφάδας και η Πρακτική Εκπαίδευση στην 5η Παραλία Γλυφάδας στην Πλατεία Βεργωτή.

Μπράβο στο IDAFK και τους εκπαιδευτές του, καλή δύναμη και συνέχεια στο δυναμικό έργο του.

Συγχαρητήρια στα μέλη μας.
Καρυώτης Γεώργιος Εφ Λγός (ΕΔ)Πρόεδρος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.