Ο Γιάννης Μπουντρούκας πραγματοποίησε την κεντρική πολιτική του ομιλία χθες στην Τρίπολη

805

Δελτίο Τύπου

Το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαΐου έξω από το εκλογικό κέντρο της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στην οδό Δεληγιάννη (Τρίπολη-πεζόδρομος) μίλησε ο επικεφαλής Γιάννης Μπουντρούκας.
Παρουσία εκατοντάδων πελοποννήσιων ο Γίαννης Μπουντρούκας μίλησε για τη σημασία των περιφερειακών εκλογών.
Μίλησε για τη σπουδαιότητα να στηριχθεί η ΣΥΜΜΑΧΙΑ, μια παράταξη που ήρθε για να μείνει, καθώς η αγάπη για την Πελοπόννησο δεν είναι πρόσκαιρη, ούτε σκαλοπάτι, ούτε ένα πολιτικό παιχνίδι. 
Η αγάπη για την Πελοπόννησο είναι το ελάχιστο χρέος που έχουμε στις νέες γενιές. Η αγάπη για την Πελοπόννησο είναι να φέρουμε υγιείς επενδύσεις, να κάνουμε πράξη την ανάπτυξη για όλους, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, για να κρατήσουμε ή και να επαναφέρουμε νέες και νέους στον τόπο τους, στο νησί του Πέλοπα.
Μίλησε εκτενώς για τα προβλήματα, αλλά και τα διακηβεύματα της Πελοποννήσου από άκρη σε άκρη. Μίλησε για όσα έχουν μείνει στα χαρτιά, σε εξαγγελίες και μυθικά πανηγύρια. Μίλησε όμως και για το όραμα του για μια Πελοπόννησο υγιή, ελεύθερη, δυνατή, χωρίς επαγγελματίες της πολιτικής, χωρίς κοκκορομαχίες, χωρίς «αλεξιπτωτιστές».
Μίλησε για το πρόγραμμα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2019-2023.
Ένα πρόγραμμα που γράφτηκε από πελοποννήσιους, με πελοποννήσιους, για πελοποννήσιους.Ένα πρόγραμμα 48 σελίδων, προσβάσιμο σε όλους, το οποίο βρίσκει ο κάθε πελοποννήσιος στο διαδίκτυο στο: https://www.peloponnisiaki-symmaxia.gr/programma-theseis/.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ είναι η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.
Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» είναι εδώ για να μείνει, θα είναι η θετική έκπληξη των περιφερειακών εκλογών.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Ιωάννης Μπουντρούκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.