Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου παρουσιάζει το όνομα, το έμβλημα και τους πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού του

593

Η σοβαρή και αδιάκοπη προσπάθεια μας να πείσουμε τους συμπατριώτες μας να μπούνε μπροστά στις εξελίξεις του τόπου μας -παρά τις απίθανες επιθέσεις που κατά καιρούς έχουμε δεχθεί- παίρνει την τελική της μορφή, προκειμένου να ξεδιπλωθεί στην δημοκρατική  κρίση των πολιτών.

Ευχαριστώ όλους εκείνους που στέκονται δίπλα μου σε αυτήν την προσπάθεια και μου δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσω την τιμή και την ευθύνη της ηγεσίας του ιστορικού Δήμου μας. Τους είμαι ισοβίως ευγνώμων και θα αγωνιστώ να τους δικαιώσω κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε λεπτό.

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο “Pappas” θα παρουσιάσουμε το όνομα, το έμβλημα και τους πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού μας.

Καλούνται όλα τα ΜΜΕ της Κορινθίας σε μια ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, διότι σέβομαι το ρόλο των δημοσιογράφων να ρωτούν και όχι απλώς να καταγράφουν. Και με αυτόν τον δημοκρατικό τρόπο θα διοικήσουμε.

Καλό αγώνα για ένα δίκαιο Δήμο και για μια πραγματική ελπιδοφόρα αλλαγή!!!

Μετά τιμής
Δημήτριος Φ. Παπαγεωργίου υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.