Νέοι υποψήφιοι με τον Τατούλη

1378

Την υποψηφιότητα της κας Μαρίας Σταυροπούλου με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στη Μεσσηνία στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

«Με ιδιαίτερη τιμή καλωσορίζω στη Νέα Πελοπόννησο τη Μαρία Σταυροπούλου, η οποία θα ενισχύσει την προσπάθειά μας στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο. Η πολύτιμη εμπειρία της στη δημόσια διοίκηση και η συνεισφορά της στην υλοποίηση σημαντικών έργων θα αποτελέσει εφόδιο για την προσπάθειά μας. Της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

Η κα Μαρία Σταυροπούλου σε δήλωσή της ανέφερε «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα η πρόσκληση του Πέτρου Τατούλη να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές. Με όλες μου τις δυνάμεις θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ως επιβράβευση του έργου του Πέτρου Τατούλη στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο και θα αγωνιστώ μαζί του για έναν καλύτερο, πιο δυναμικό αναπτυξιακό ρόλο της Πελοποννήσου, καθώς επίσης για την Ευρωπαϊκή της προοπτική».

Την υποψηφιότητα της κας Γιάννας Κωτσάκου με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στην Αρκαδία στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε την Τετάρτη 24 Απριλίου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση καλωσορίζω τη Γιάννα Κωτσάκου στη Νέα Πελοπόννησο, η οποία θα ενισχύσει την προσπάθειά μας στην Αρκαδία και στην Πελοπόννησο.  Η πολύτιμη εμπειρία και επαφή της με τους κτηνοτρόφους λόγω της ενασχόλησής της με την κτηνιατρική αποτελεί σημαντικό εφόδιο. Της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

Η κα Κωτσάκου σε δήλωσή της ανέφερε:  «Με μεγάλη τιμή αποδέχτηκα την πρόσκληση του Πέτρου Τατούλη να ενταχθώ στη Νέα Πελοπόννησο. Θεωρώ ότι σαν κτηνίατρος θα μπορέσω να βοηθήσω τους κτηνοτρόφους και να προσφέρω μία χείρα βοηθείας στο επάγγελμά τους που μαστίζεται από την κρίση. Άλλωστε ήδη η Περιφέρεια Πελοποννήσου  στο πλαίσιο της εκπλήρωσης του κοινωνικού και αναπτυξιακού της σκοπού σχεδιάζει και υλοποιεί, εξειδικευμένες δράσεις για την ενίσχυση των μικρομεσαίων παραγωγών και κτηνοτρόφων.  Πιστεύω ακράδαντα ότι με τη Νέα Πελοπόννησο μπορούμε να προσφέρουμε κάτι παραπάνω στην κτηνοτροφικό τομέα όσον αφορά το παραγωγικό κομμάτι και το κομμάτι της προώθησης των προϊόντων».

Την υποψηφιότητα της κας Αναστασίας Σιαχάμη στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τη Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου 2019.

Σε δήλωσή του ο Πέτρος Τατούλης καλωσόρισε την Αναστασία Σιαχάμη στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου και τόνισε «είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μου για τη συμπόρευση της κας Σιαχάμη με τη Νέα Πελοπόννησο. Νέος άνθρωπος με πολυδιάστατη δραστηριότητα στον τομέα της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και του αθλητισμού και σε άμεση επαφή με τα προβλήματα της νέας γενιάς αποτελεί την απόδειξη ότι ο συνδυασμός μας συνεχίζει να ενσωματώνει δυνάμεις από όλο το φάσμα της κοινωνίας. Το εξαιρετικό βιογραφικό της, η νεανική της ορμή και η καθαρότητα της σκέψης της θα αποτελέσουν πολύτιμα εργαλεία που θα ενισχύσουν την προσπάθειά μας. Της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

Η κα Αναστασία Σιαχάμη από την πλευρά της δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή το κάλεσμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη να συμμετάσχω στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου. Είναι πρόκληση η συμμετοχή μου στη συνέχιση του σημαντικού έργου που συντελείται στην Πελοπόννησο και ιδιαίτερα η ενασχόληση με τα προβλήματα της νέας γενιάς, με τα οποία είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη. Πιστεύω ακράδαντα ότι το μέλλον είναι οι νέοι, οι οποίοι πρέπει να παλέψουν για αυτό. Δίνω ιδιαίτερο βάρος στην εκπαίδευση, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, τομείς με τους οποίους γνωρίζω μέσα από την επαγγελματική μου δραστηριότητα και οι οποίοι μπορούν να ανοίξουν νέους ορίζοντες και προοπτικές. Ευχαριστώ τον Πέτρο Τατούλη και δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά για την προοπτική της Πελοποννήσου».

Την υποψηφιότητα της κας Κατερίνας Μητσιοπούλου με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στο ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης το Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου 2019.

Σε δήλωσή του ο κ. Τατούλης ευχαρίστησε την Κατερίνα Μητσιοπούλου για τη συμπόρευση με τη Νέα Πελοπόννησο και τόνισε «είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μου γιατί μια νέα τρίτεκνη γυναίκα με πάθος για προσφορά και δημιουργία και με πολύπλευρη δραστηριότητα τόσο στον επιχειρηματικό τομέα, όσο και στον κοινωνικό, ενισχύει την προσπάθειά μας στην Αρκαδία και την Πελοπόννησο. Είμαι βέβαιος ότι με τις γνώσεις και την εμπειρία της θα αποτελέσει πολύτιμο αρωγό της προσπάθειάς μας και της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

Από την πλευρά της η κα Κατερίνα Μητσιοπούλου δήλωσε «με τιμά ιδιαίτερα η πρόσκληση του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη να ενταχθώ στη Νέα Πελοπόννησο. Γέννημα θρέμμα του τόπου αυτού, επαγγελματίας και μητέρα τριών παιδιών θεωρώ ότι πρέπει να παλέψω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να συνεχίσει η αναπτυξιακή πορεία του και να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη νέα γενιά. Πιστεύω ακράδαντα ότι για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου. Γνωρίζω καλά τον τομέα του αγροτουρισμού και του πολιτισμού και είμαι διατεθειμένη να δουλέψω σκληρά και με αποφασιστικότητα για την ανάπτυξή τους. Αν μπορώ να μιλήσω για ένα μεγάλο στόχο θα ήταν η επιθυμία μου να αγωνιστούμε όλοι μαζί, προκειμένου τα παιδιά μας να μεγαλώσουν, να εργαστούν και να ζήσουν στον τόπο που αγαπήσαμε πολύ».

Την υποψηφιότητα του Δημήτρη Λαλουδάκη με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στο ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τρίτη του Πάσχα 30 Απριλίου 2019.

Σε δήλωσή του ο κ. Τατούλης καλωσόρισε τον Δημήτρη Λαλουδάκη για τη συμπόρευση με τη Νέα Πελοπόννησο και τόνισε «είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μου γιατί ο Δημήτρης Λαλουδάκης, καθηγητής φυσικής αγωγής-γυμναστής, με πάθος για προσφορά, αγάπη για τον συνάνθρωπο και δημιουργία και με πολύπλευρη δραστηριότητα τόσο στον επιχειρηματικό τομέα, όσο και στον κοινωνικό, ενισχύει την προσπάθειά μας στην Αρκαδία και την Πελοπόννησο. Είμαι βέβαιος ότι θα αποτελέσει πολύτιμο αρωγό της προσπάθειάς μας και του εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Λαλουδάκης  δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου η τιμή που συμπορεύομαι δίπλα στον Πέτρο Τατούλη, έναν άνθρωπο που θεωρώ κεφάλαιο για τον τόπο και ο οποίος έχει αποδείξει έμπρακτα την αγάπη του για την Αρκαδία αλλά και όλη την Πελοπόννησο. Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω στον τόπο μου. Η Αρκαδία, έχει µοναδικά πλεονεκτήµατα, και η Πελοπόννησος µπορεί να αποτελέσει υπόδειγµα για την έξοδο της χώρας µας από την κρίση. Στην Πελοπόννησο, όπως και στην Αρκαδία, µπορούµε να ανοίξουµε δρόµους µε συντονισµένη στρατηγική, δίνοντας λύση στα προβλήµατα, στοχεύοντας στους τοµείς που θα φέρουν τις ευκαιρίες ανάπτυξης».

Την υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Παπασταματάκη στην Αρκαδία με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τρίτη 30 Απριλίου 2019.

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση καλωσορίζω στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου το Γιώργο Παπασταματάκη, μια σημαντική προσωπικότητα και έναν έμπειρο γιατρό, ο οποίος θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθειά μας στην Αρκαδία και την Πελοπόννησο. Η εμπειρία του και οι γνώσεις του αποτελούν πολύτιμα εφόδια για τη βελτίωση των ζητημάτων δημόσιας υγείας στην Πελοπόννησο. Του εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Από την πλευρά του ο κ. Παπασταματάκης δήλωσε «Mε τιμά ιδιαίτερα η πρόσκληση του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη να ενταχθώ στη Νέα Πελοπόννησο. Αποδέχτηκα την πρόταση γιατί πιστεύω σε αυτόν. Προσωπικά θα προσφέρω στην εμπειρία μου σε θέματα δημόσιας Υγείας».

Την υποψηφιότητα της κας Αναστασίας Σαμπαζιώτη με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στη Μεσσηνία στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε την Πέμπτη 2 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

«Καλωσορίζω με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη συμπόρευση της Αναστασίας Σαμπαζιώτη με τη Νέα Πελοπόννησο στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές. Με την υποψηφιότητά της αποδεικνύουμε τη δυναμική του συνδυασμού μας και την ικανότητα ενσωμάτωσης σε αυτόν νέων ανθρώπων με σημαντική επιστημονική κατάρτιση, καθαρή ματιά και πάθος να συμμετέχουν στα κοινά ώστε να προσφέρουν τις δυνάμεις τους προς όφελος των Πελοποννησίων πολιτών. Της εύχομαι καλή επιτυχία και είμαι βέβαιος ότι θα ενισχύσει σημαντικά τον αγώνα και το έργο μας στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Από την πλευρά της η κα Αναστασία Σαμπαζιώτη δήλωσε «με τιμά η πρόσκληση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη. Σαν εκπρόσωπος της νέας γενιάς αφουγκράζομαι τα προβλήματά της, συμμερίζομαι τις αγωνίες της και προτίθεμαι να δουλέψω σκληρά για να δημιουργήσουμε μαζί τις συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον. Είμαι γέννημα θρέμμα της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την προοπτική της και την καλύτερη εξέλιξή της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.