Νέοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Θανάση Μανάβη

997

ΜΟΥΛΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

Γεννήθηκε στο Βραχάτι.

Σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Εργάζεται ως Graphics Designer στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN – Το Ανοιχτό Κανάλι. Έχει εργαστεί στο Exelixeis.gr, το Zougla.gr (official) και το Alter Channel.

Μιλά Αγγλικά και Ιταλικά.

ΚΕΧΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Γεννήθηκε και ζει στο Βραχάτι.

Διδάσκει στο ΙΕΚ Ευροπρόοδος στην Κόρινθο. Έχει τελειώσει το ΤΕΙ Πάτρας και το Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ σπουδάζει και στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ψυχολογία εκπαίδευσης εφήβων και νέων.

ΦΑΒΑΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΝΑΝΣΥ)

Γεννήθηκε και ζει στο Ζευγολατιό.

Έχει σπουδάσει βρεφονηποιοκόμος. Έχει εργαστεί στον παιδικό σταθμό Βραχατίου και σε άλλα ιδιωτικά και δημόσια εκπαιδευτήρια.

ΤΑΚΗΣ ΚΑΤΣΙΦΩΛΗΣ
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος

Τα 9 χρόνια απαξίωσης, ανικανότητας και του απόλυτου ΜΗΔΕΝ σε όλους τους τομείς του δήμου Βέλου-Βόχας, ενεργοποίησαν πολίτες που δεν μπορούν να συμβιβαστούν, που θέλουν να μπουν μπροστά και αυτοί διαμορφώνουν τη φυσιογνωμία της ομάδας “Νέα Πνοή”, με την εμπειρία καλών στελεχών, επιτυχημένων επαγγελματιών σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό και την ορμή των νέων. Δεν θα κλαφτούμε για την καμένη γη, γνωρίζουμε τα προβλήματα και γι αυτό θα είμαστε κοντά στον πολίτη κι όχι θρονιασμένοι στη καρέκλα της εξουσίας… Είμαστε η απάντηση και δεν συμβιβαζόμαστε με την ευπρέπεια του τίποτα, είμαστε άνθρωποι της πράξης κι όχι της θεωρίας.
Μπορούμε και θα αλλάξουμε τον δήμο Βέλου-Βόχας.

Τώρα είναι η ώρα!

ΕΛΕΝΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Η τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει να είναι υπεράνω χρωματισμών, ιδεολογικών αγκυλώσεων, λαϊκιστικών εξάρσεων και κομματικών σκοπιμοτήτων και/ή άλλων σκοπιμοτήτων. Δεν είναι ο στόχος μου να λειτουργώ για επιλεκτικά σύνολα αλλά για το σύνολο όλων των Δημοτών, για ένα πραγματικά Δήμο όλων των Δημοτών. Όπως έγραψε και ο μεγάλος ποιητής Γιάννης Ρίτσος, «Εδώ δεν είναι να `μαι εγώ πάνω από σένα, ή εσύ πάνω από μένα. Εδώ είναι να `ναι ο καθένας μας πάνω από τον εαυτό του…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.