Νέοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Νίκου Βουδούρη – Τσίτουρα

1523

Βρισκόμενοι λίγο καιρό πρίν τις Δημοτικές Εκλογές και έχοντας μπει στην τελική ευθεία, θα ήθελα με την σειρά μου να υποστηρίξω την προσπάθεια του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα και να είμαι υποψήφιος Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση. Έχοντας εμπιστοσύνη στον επικεφαλής, αλλά και στον συνδυασμό όπου απαρτίζεται από έντιμα, αλλά και προπάντων ανιδιοτελή άτομα, ελπίζω σε μια πολιτική αλλαγή και μια νέα αρχή για τον Δήμο. Μια αλλαγή που θα κάνει τους Δημότες χαρούμενος και περήφανους που έχουν την τύχη να κατοικούν στον Δήμο μας! Ένας Δήμος με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης, όπου χρειάζεται τον κατάλληλο χειρισμό για να επιτευχθεί! Και ελπίζω ότι οι Δημότες θα μας επιλέξουν με αυτό το κριτήριο, ώστε να μπορέσουμε να φτιάξουμε έναν Δήμο όπως τον ονειρευόμαστε, χωρίς καμία έκπτωση!

Πέρης Κεχαγιάς,
Υποψήφιος Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρης-Τσίτουρα.

Οι προσεχείς Δημοτικές Εκλογές αποτελούν μια ιστορική ευκαιρία για τον Δήμο Βέλου-Βόχας. Μια ευκαιρία να αλλάξει για τα καλά η περιοχή μας και να αποκτήσει την θέση που της αρμόζει. Ένας αγροτικός Δήμος, ο οποίος θα έπρεπε να είχε στο κέντρο της προσοχής του τον αγρότη, βλέπουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Οι αγροτικές καλλιέργειες κινδυνεύουν κάθε χρόνο από την έλλειψη νερού με αποτέλεσμα οι αγρότες κινδυνεύουν να χάσουν την σοδειά τους. Πολλές φορές λόγω της κακής αγροτικής οδοποιίας, είναι υπαρκτός ο κίνδυνος ατυχήματος για αυτούς. 
Φυσικά, η καθημερινότητα των Δημοτών υποβαθμίζεται χρόνο με τον χρόνο στον Δήμο μας. Ζητήματα όπως το πόσιμο νερό, η έγκαιρη αποκομιδή απορριμμάτων, η έλλειψη κάδων, τα ακαθάριστα Ρέματα και αυλάκια, είναι η καθημερινότητα ενός Δημότη του Δήμου Βέλου-Βόχας τον 21 αιώνα!
Αποδέχθηκα την πρόταση του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα, ώστε να κατέβω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρης-Τσίτουρα, γιατί είμαι πεπεισμένος ότι μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των Δημοτών και να βελτιώσει αισθητά την καθημερινότητα των Δημοτών και την αισθητική του Δήμου μας.

Γιώργος Ζόλκας,
Υποψήφιος Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρης-Τσίτουρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.