Νέοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Φάνη Μπρακούλια

3075

Γεννήθηκα το 1969 στο Ξυλόκαστρο από αγροτική οικογένεια. Το πάθος μου για την μουσική και το τραγούδι με ώθησε από νωρίς στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ως καλλιτέχνης – τραγουδίστρια έχω συνεργαστεί σε ζωντανές εμφανίσεις στην Αθήνα με καλλιτέχνες και συνθέτες από όλο το φάσμα του καλλιτεχνικού ρεπερτορίου, όπως Πανταζή, Αδαμαντίδη, Γιάννη Βασιλείου, Βάσω Χατζή, Κώστα Καφάση, Χάρη Κωστόπουλο, Μαρία Ρούσου, Κώστα Μοναχό, Ηλία Κλωναρίδη, Καίτη Ντάλη και Κωστή Χρήστου. Έχω ασχοληθείκαι με την δισκογραφία, η οποία περιλαμβάνει τέσσερα προσωπικά CDs.

Την τελευταία δεκαετία έχω επιστρέψει στην γενέτειρά μου όπου εμφανίζομαι με ορχήστρα συνεργατών σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά του νομού και σε οικογενειακές ταβέρνες. Έχω λάβει επίσης μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις και συναυλίες του Δήμου και κοινωνικών φορέων του Δήμου.

Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Φάνη Μπρακούλια, προκειμένου το όραμά του να δώσει μία νέα ώθηση στον Δήμο.

Τα λόγια μας….πράξεις!
Μαίρη Τζαβάρα 

Γεννήθηκα στο Ζεμενό Κορινθίας το 1980. Γονείς μου είναι η Αικατερίνη και ο Γεώργιος Καμπάρδης. Τελείωσα τη δευτεροβάθμια τεχνική εκπαίδευση στο Κιάτο και συνέχισα τις μεταλυκειακές μου σπουδές στον Πειραιά. 
Τελειώνοντας τις σπουδές μου το 2003, επέστρεψα στο Ξυλόκαστρο όπου εργάστηκα στο τεχνικό τμήμα του Σ.Ε.Η. Κ. Κορινθίας. Από το 2006 εργάζομαι επαγγελματικά στο τεχνικό τομέα και ειδικότερα στα ενεργειακά συστήματα, μέχρι και σήμερα.
Η αγάπη μου για τον τόπο όπου γεννήθηκα και κατοικώ είναι ο λόγος που θέτω τη υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Σύμπραξη Δημοτών Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης» προκειμένου να προσφέρω ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου στους δημότες μας.
Τα λόγια μας ….. πράξεις!

Χρήστος Καμπάρδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα το 1959 και κατοικώ στη Λυκοποριά Κορινθίας. 
Είμαι παντρεμένος με τη Μαρία Τριγάζη και έχω δύο παιδιά, την Ελένη και τη Νότα, ηλικίας 26 και 29 ετών.

Είμαι πτυχιούχος του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πατρών, του τμήματος Ανθρωπιστικών Σπουδών, με ειδίκευση στον Ελληνικό πολιτισμό.
Εργάζομαι ως σταθμάρχης Α’ στον ΟΣΕ, με συνδικαλιστική δράση από το 1986 έως και σήμερα. Διατηρώ αμείωτο το ενδιαφέρον μου, εδώ και χρόνια, για συμμετοχή σε όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες καθώς και στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.

Ανέκαθεν είχα ανεπτυγμένο το ενδιαφέρον μου για τα κοινά. Έχοντας διατελέσει Αντιδήμαρχος του Δήμου Ευρωστίνης, γνωρίζω άμεσα τα προβλήματα του τόπου μας και τις ανάγκες των συμπολιτών μας.
Η πολυετής εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση, η γνώση καθώς και η αγάπη για τον τόπο μου, αποτέλεσαν αφορμή για τη συμμετοχή μου ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές με το συνδυασμό του Φάνη Μπρακούλια «Σύμπραξη Δημοτών Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης».
Ευελπιστώ και θέλω να βοηθήσω έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό σαν τον Φάνη Μπρακούλια, προκειμένου από κοινού με τους συνυποψήφιούς μου, να βάλουμε τον Δήμο σε τροχιά ανάπτυξης, με το βλέμμα στο μέλλον, ένα μέλλον ευοίωνο και προσοδοφόρο για όλους.

Δεσμεύομαι ώστε να προχωρήσουμε άμεσα και έμπρακτα στις αλλαγές που χρειάζεται ο Δήμος μας για να βελτιωθεί η καθημερινότητα και το βιοτικό επίπεδο του τόπου μας.

Τα λόγια μας πράξεις!

Άγγελος Γαρούφος 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα στο Ξυλόκαστρο το 1966. Είμαι παντρεμένος με την Βάσω Τεάζη και έχουμε δύο γιους, τον Απόστολο και τον Μάριο. Είμαι Πτυχιούχος του Βιολογικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών και μεταπτυχιακός υπότροφος του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, στο αντικείμενο Φαρμακευτικό Marketing. Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και μένω μόνιμα στο Ξυλόκαστρο. Στοχεύοντας σε ένα καλύτερο δήμο για τα παιδιά μας αποφάσισα να συμπράξω με τον Φάνη Μπρακούλια, που μαζί θα αγωνιστούμε για το καλό όλων των συνδημοτών μας.

Τα λόγια μας … πράξεις!

Μπαρδούλης Γεώργιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα στον Πύργο Ευρωστίνης πριν από 45 χρόνια . Γονείς μου η Χριστίνα και ο Σπύρος Μετεβελής. Είμαι παντρεμένος με την Αλίκη Κολιμάδη και έχουμε δυο κόρες, την Χριστίνα και την Αθανασία. Ξεκίνησα το 1995 την εργασιακή μου εμπειρία στα οικοδομικά έργα και σήμερα είμαι πια εργολάβος τέτοιων έργων. Η υποψηφιότητά μου, ως Δημοτικός Σύμβουλος με την “Σύμπραξη Δημοτών Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης” τέθηκε διότι πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω κι εγώ σ’ αυτόν τον όμορφο τόπο. 
Με επιμονή, υπομονή και αποφασιστικότητα μπορεί να αλλάξει ο Δήμος μας. Εμπιστεύομαι τον Φάνη Μπρακούλια και τον συνδυασμό μας για ενα καλύτερο αύριο του τόπου μας.

Τα λόγια μας…πράξεις!!!

Σπύρος Μετεβελής
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα στην Αθήνα και είμαι 59 ετών. Τα τελευταία 33 χρόνια κατοικώ μόνιμα στο Πιτσά Κορινθίας.´Εχω ένα γιο 27 ετών, τον Ηλία Αδάμ. Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχω την ειδικότητα της Ακτινολογίας και την ειδικότητα της Ομοιοπαθητικής.´Εχω κάνει σπουδές βελονισμού, ψυχαναλυτικής γραφολογίας και άλλων εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων. Διατηρώ ιατρείο στο Κιάτο. Τα τελευταία 17 χρόνια είμαι ενεργό μέλος του εθελοντικού σωματείου αλληλεγγύης Ξυλοκάστρου.

Ονειρεύομαι ένα Δήμο με έργα που θα κάνουν τη ζωή των δημοτών πιο εύκολη και πιο ποιοτική. Οραματίζομαι μια κοινωνία ενότητας και αλληλεγγύης.

Για όλα αυτά ενώνω τις δυνάμεις μου με την ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ και τον υποψήφιο δήμαρχο Φάνη Μπρακούλια, γιατί τον θεωρώ τον πιο κατάλληλο να παράξει έργο και με συνεργασία και αλληλεγγύη να πάει τον Δήμο μπροστά.
Εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους όλων των παρατάξεων καλή επιτυχία σε έναν αγώνα με ήθος κι ας προσέξουμε μήπως στην προσπάθειά μας να φέρουμε το φως, σκορπίσουμε σκοτάδια. Τελικά όλοι το ίδιο θέλουμε, το καλό του τόπου, ας αποφασίσει ο κόσμος λοιπόν τους καταλληλότερους γι ´ αυτόν τον σκοπό.

Τα λόγια μας … πράξεις!
Κέλυ Αδάμ

Γεννήθηκα το 1981. Κατάγομαι από την Πελλήνη, έχω δύο αδερφούς και οι γονείς μου είναι αγρότες. Είμαι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Ξυλοκάστρου (1999). Τα τελευταία είκοσι χρόνια ζω και δραστηριοποιούμαι στο Ξυλοκάστρο. Είμαι παντρεμένος με την Άννα Θεοφανίδη και έχουμε την ευλογία να έχουμε δύο τέκνα, την Θεοδώρα 10 χρόνων και το Θωμά 7 χρόνων. 

Από πολύ μικρή ηλικία αγαπώ τον αθλητισμό. Ασχολήθηκα με αγώνες δρόμου μεγάλων αποστάσεων, όπου κέρδισα την πρώτη θέση και συμμετείχα σε πανελλήνιους αγώνες. Η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό μου ανέδειξε το αίσθημα της αλληλεγγύης, του σεβασμού και της προσφοράς στο συνάνθρωπο. Έμαθα να είμαι αληθινός και να χτίζω σχέσεις που διατηρούνται καθώς τα χρόνια περνούν. 

Το ποδόσφαιρο, με το οποίο ασχολούμαι ενεργά τα τελευταία είκοσι χρόνια, παλαιότερα σαν παίκτης και τώρα πλέον σαν Γενικός Αρχηγός του ιστορικού συλλόγου του “ΗΡΑΚΛΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ”, με κρατά ενεργό στις μεγάλες επιτυχίες που έχουν αναγνώριση και εκτός του Νομού Κορινθίας. Χαίρομαι ιδιαίτερα που μέσα από τον αθλητισμό βοηθάμε τους νέους να ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον και να αναπτύσσουν το αίσθημα της ομαδικότητας και της ενότητας. Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος στο χώρο της εστίασης, σε διαρκή επαφή με το συνάνθρωπό μου εδώ και πολλά χρόνια και γνωρίζω αρκετά καλά τα προβλήματα του τόπου μου. 

Γι’ αυτό το λόγο θα ήθελα κι εγώ με τον τρόπο μου να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των δημοτών. 

Θέτω την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον Συνδυασμό του Φάνη Μπρακούλια, προκειμένου να προσφέρω ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου όπου και αν μου ζητηθεί. 
Όλοι είμαστε ίδιοι, σεβόμενος όλους τους δημότες και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Τα λόγια μας …… πράξεις!

Γιώργος Ραχιανιώτης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα το 1982 στο Πιτσά. Γονείς μου ο Παναγιώτης και η Παναγιώτα Κυριάκου. Μένω στο Καμάρι, είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Δημόπουλο και έχουμε τρία παιδιά , ηλικίας 2, 7 και 10 ετών. 

Είμαι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Ξυλοκάστρου και σπούδασα Αισθητική και Κοσμητολογία. Κατόπιν ακολούθησα περαιτέρω σπουδές στο χώρο της Αισθητικής και του επαγγελματικού μακιγιάζ στον Όμιλο Ξυνή. Εργάστηκα ως καθηγήτρια του προαναφερθέντος Ομίλου για 1,5 χρόνο, καθώς και στο χώρο της διαφήμισης , της μόδας και του επαγγελματικού μακιγιάζ VIP προσώπων σε διάφορα στούντιο. 
Από το 2004 εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας. 

Για πέντε συνεχή χρόνια συμμετέχω στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου των Πιτσών και στο Δημοτικό Σχολείο Καμαρίου.
Αποφάσισα να συμπράξω με τον συνδυασμό του Φάνη Μπρακούλια «Σύμπραξη Δημοτών Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης» διότι θέλω με όποιο τρόπο μπορώ να συμβάλλω στην πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Τα λόγια μας … πράξεις!

Πωλίνα Δημοπούλου-Κυριάκου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Γεννήθηκα στην Αθήνα πριν από 53 χρόνια. Γονείς μου, ο Πλιάκας Κωνσταντίνος από Γορτυνία Αρκαδίας και η Αικατερίνη Παπαδοπούλου από το Ξυλόκαστρο. Είμαι παντρεμένος με την Βασιλική Αρχόντα και έχουμε δυο κόρες. Είμαι πτυχιούχος Γεωπόνος Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών .
Από το 1997 διαμένω στο Ξυλόκαστρο και εργάζομαι ως γεωπόνος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Δερβενίου.

Από το 2010 εκτελώ χρέη προϊστάμενου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Δερβενίου – Ευρωστίνης (Πρώην ΕΑΣ Δερβενίου) προσφέροντας ακούραστα τις υπηρεσίες μου στους παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής της Ευρωστίνης, πασχίζοντας αδιάκοπα για το συμφέρον των συνδημοτών μου στις κοινοτικές ενισχύσεις ,στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων φυτικής προέλευσης και στην παροχή υπεύθυνων ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Δηλώνω παρών δίπλα στον υποψήφιο δήμαρχο, κο. Φάνη Μπρακούλια διότι πιστεύει και μπορεί να μεταμορφώσει τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης σε έναν σύγχρονο Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο, δυναμική και αίγλη .
Όλοι μαζί μπορούμε.

Τα λόγια μας… πράξεις!

Πλιάκας Παναγιώτης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα στο Ξυλόκαστρο το 1970. Γονείς μου ο Παναγιώτης και η Γεωργία Γεωργίου. Είμαι παντρεμένος με την Αργυρώ Μητροπούλου και έχουμε δυο κόρες 16 και 13 ετών. 

Αποφοίτησα από το Τ.Ε.Λ. Κιάτου, καθώς και την Σχολή του Ο.Α.Ε.Δ Ναυπλίου με ειδικότητα Τεχνιτών Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου. 
Εργάστηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας συνεργείο μοτοσυκλετών επί μια δεκαετία στο Ξυλόκαστρο. Υπήρξα προϊστάμενος Τεχνικού Τομέα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας από την πρώτη μέρα λειτουργίας του και για 14 συναπτά έτη. Δημιούργησα την πυροσβεστική ομάδα Ζήρειας και εξακολουθώ να είμαι Εθελοντής Πυροσβέστης έως σήμερα ,Εθελοντής Διασώστης -με αρκετές διασώσεις στο ενεργητικό μου- στον ορεινό όγκο της Ζήρειας, αφού κατέχω πτυχίο Πρώτων Βοηθειών. 
Υπήρξα πρωταθλητής του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε μηχανές μεγάλου κυβισμού. 

Η συμμετοχή μου στις επερχόμενες εκλογές προέκυψε από την ανησυχία μου για το μέλλον του Δήμου όπου ζω και εργάζομαι. Ο χαρακτήρας του Φάνη Μπρακούλια και η εμπειρία του με οδήγησαν να συμμετάσχω στην «Σύμπραξη Δημοτών Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης». Επιπλέον, το ψηφοδέλτιο πλαισιώνεται από νέους ανθρώπους που λειτουργούν με γνώμονα την ακεραιότητα και την ευθύτητα, επιδιώκοντας να οδηγήσουν το Ξυλόκαστρο στην αίγλη και την δυναμική που του αξίζει.

Δημήτρης Γεωργίου (Λαγός)
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα το 1980 στο Καμάρι Κορινθίας όπου και διαμένω έως σήμερα. Γονείς μου η Ελένη και ο Ανδρέας Θεοδοσόπουλος. Έχω ένα γιο, τον Ανδρέα 3,5 ετών. Είμαι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Ξυλοκάστρου και του Δημοσίου ΙΕΚ Κιάτου και μιλώ Αγγλικά. 

Από το 2005 ασκώ το επάγγελμα του ψυκτικού στο Ξυλόκαστρο στην οδό Ι.Ιωάννου. Παράλληλα έχω παρακολουθήσει σεμινάρια και έχω πιστοποιηθεί από τον ΕΟΠΠΕΠ για την χρήση των ψυκτικών υγρών. Ασχολούμαι επίσης και με την αγροτική καλλιέργεια.

Γνωρίζοντας τα προβλήματα και τις ανάγκες του δήμου μας, έχω όλη την καλή διάθεση να προσφέρω για όλους εμάς αλλά και τους επόμενους, με γνώμονα την ειλικρίνεια, την αμοιβαία εμπιστοσύνη και την συνεργασία. Έτσι αποφάσισα να συμμετάσχω στον συνδυασμό «Σύμπραξη Δημοτών Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης» του Φάνη Μπρακούλια και των συνεργατών του, διότι πιστεύω ότι έχουμε αρκετά κοινά ιδανικά. Εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους, όλων των συνδυασμών, έναν τίμιο αγώνα!

Τα λόγια μας….πράξεις!

Βασίλης Θεοδοσόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα στο Ξυλόκαστρο το 1974 όπου μεγάλωσα και αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο. Οι γονείς μου είναι ο Γιώργος Γεννάτος και η Γιούλα Σεφέρου. Είμαι παντρεμένη με τον Πολιτικό Μηχανικό Μάκη Μελισσαράτο, έχουμε τρία παιδιά, ηλικίας 8, 8 και 11 ετών και κατοικούμε στο Πιτσά.
Κατέχω πτυχίο Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Indianapolis (USA) και μεταπτυχιακό δίπλωμα Διεθνούς Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Hoehenheim (Γερμανία). Γνωρίζω Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. 

Από το 1998 μέχρι σήμερα εργάζομαι στον τομέα της διαφήμισης και της επικοινωνίας σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες ως Account Manager, όπου διαχειρίζομαι λογαριασμούς και υλοποιώ προγράμματα στρατηγικής και δημιουργικής επικοινωνίας. Έχω συμμετάσχει σε προγράμματα για την «Αποτελεσματική Επικοινωνία και Προσωπική Αποδοτικότητα», και την «Θεωρία και Πράξη Πολυεθνικών Επιχειρήσεων» στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Διατέλεσα πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου (2016-2018). 
Δραστηριοποιούμαι ενεργά στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και του πολιτισμού σαν μέλος εθελοντικών ομάδων κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα και από το 2017 είμαι συντονίστρια του Πολυμορφικού Θεάτρου Κούκλας του ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου.

Συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια της ομάδας της Σύμπραξης Δημοτών Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και του επικεφαλής της, Φάνη Μπρακούλια, να προσδώσουμε όραμα και ελπίδα για το μέλλον του Δήμου μας.

Τα λόγια μας … πράξεις!

Έλια (Ελευθερία) Γεννάτου – Μελισσαράτου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.