Νέοι υποψήφιοι με τον Πέτρο Τατούλη

2210

Την υποψηφιότητα του κ. Φώτη Δρούγκα του Δημητρίου στην Κορινθία με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τρίτη 9 Απριλίου 2019.

Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε «Καλωσορίζω στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου την υποψηφιότητα του Φώτη Δρούγκα, ενός νέου ανθρώπου με δυναμική προσωπικότητα και σημαντική δραστηριότητα στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα της ορεινής Κορινθίας. Είναι βέβαιο ότι με την εμπειρία του και τη γνώση των προβλημάτων ενός κρίσιμου τομέα για την οικονομία της Κορινθίας και της Πελοποννήσου θα προσφέρει λύσεις, αλλά και προοπτική για την ενδυνάμωση της συνοχής και περαιτέρω ανάπτυξή του. Τον ευχαριστώ για τη συμπόρευση και του εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

Από την πλευρά του ο κ. Φώτης Δρούγκας δήλωσε «Ζω μόνιμα στο Φενεό Κορινθίας και γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα τόσο του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα, όσο και των ορεινών όγκων. Συστρατεύομαι με τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, τον οποίο εμπιστεύομαι, για να αναλάβουμε πρωτοβουλίες ώστε να δώσουμε λύσεις στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ανάπτυξης της οικονομίας της Κορινθίας και της Πελοποννήσου».

Ο κ. Φώτης Δρούγκας είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά, είναι επιχειρηματίας του πρωτογενούς τομέα και διαθέτει επιχείρηση εστίασης στο Φενεό Κορινθίας.  

Την υποψηφιότητα του κ. Παναγιώτη (Τάκη) Στασινού με το ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τρίτη 9 Απριλίου 2019.

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση καλωσορίζω τον Τάκη Στασινό στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στη Μεσσηνία. Διαρκώς ενσωματώνουμε σημαντικές προσωπικότητες στο συνδυασμό μας και ενισχύουμε τη δυναμική μας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Η εμπειρία του και η συμμετοχή του στα κοινά αποτελούν πολύτιμα εφόδια για την επίλυση προβλημάτων και τη δημιουργία προϋποθέσεων ανάπτυξης όχι μόνο της Μεσσηνίας, αλλά και της Πελοποννήσου γενικότερα. Του εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Ο κ. Παναγιώτης (Τάκης) Στασινός από την πλευρά του δήλωσε «ήταν μια πρόκληση για εμένα η υποψηφιότητά μου με τον Πέτρο Τατούλη. Ήταν αυτό που με παρότρυνε να θέσω υποψηφιότητα για περιφερειακός σύμβουλος και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και χαρούμενος για τη συμμετοχή μου στην παράταξη της Νέας Πελοποννήσου. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας».

Την υποψηφιότητα του κ. Χαράλαμπου Μπαξεβάνου του Νικολάου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου στην Αρκαδία στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019.

«Είναι μεγάλη η ικανοποίησή μου για τη συστράτευση του Χαράλαμπου Μπαξεβάνου με τη Νέα Πελοπόννησο. Η σημαντική του εμπειρία από την ενασχόλησή του με τα κοινά και η μακρά επιχειρηματική του δραστηριότητα αποτελούν πολύτιμα εφόδια για μια δημιουργική και αποτελεσματική συνεισφορά στο όραμά μας για την Αρκαδία και την Πελοπόννησο. Του εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα, ώστε να δώσουμε προοπτική στον τόπο και τους ανθρώπους της Πελοποννήσου» δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας.

Ο κ. Χαράλαμπος Μπαξεβάνος από την πλευρά του δήλωσε «στηρίζω τον Πέτρο Τατούλη, έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό, στο έργο και την προσπάθειά του με γνώμονα την πρόοδο της Αρκαδίας και ιδίως της Γορτυνίας. Η προσωπική μου πορεία τόσο στην επιχειρηματική μου δραστηριότητα, όσο και η συμμετοχή μου στα κοινά, μου επιβάλλουν να θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση του Περιφερειάρχη για τη συνέχιση της αναπτυξιακής τροχιάς της Αρκαδίας και την ολοκλήρωση σημαντικών έργων που έχουν εκκινήσει».

Την υποψηφιότητα του κ. Αντώνη Λυμπέρη με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης το Σάββατο 13 Απριλίου 2019.

«Είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μου για τη συμπόρευση του Αντώνη Λυμπέρη με τη Νέα Πελοπόννησο. Η εμπειρία του από τη συμμετοχή του στα κοινά και η πολυδιάστατη επιχειρηματική του δραστηριότητα αποτελούν πολύτιμα εφόδια για να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται από τη Νέα Πελοπόννησο στην Αργολίδα και την Πελοπόννησο. Μας συνδέουν κοινοί αγώνες και κοινές αγωνίες, αλλά και στενή φιλία. Του εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα» δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης.

Από την πλευρά του ο κ. Αντώνης Λυμπέρης δήλωσε «Τόσα χρόνια ζώ και παλεύω για την Αργολίδα και ειδικά για το Άργος και το Κυβέρι. Πιστεύω στον Πέτρο Τατούλη, το όραμα και το έργο του. Μας συνδέει στενή φιλία, αλλά και κοινή αντίληψη για τα δημόσια ζητήματα. Συστρατεύομαι για να ενισχύσω την προσπάθεια της Νέας Πελοποννήσου και του Πέτρου Τατούλη για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προοπτική στην Αργολίδα και την Πελοπόννησο». 

Την υποψηφιότητα του κ. Παναγιώτη Πιτσάκη, επιχειρηματία- προέδρου του επιμελητηρίου Κορινθίας, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος», κ. Πέτρος Τατούλης. Ο κ. Τατούλης  εξέφρασε την βαθιά του ικανοποίηση γιατί θα συμπορευτεί με έναν εξαιρετικό του φίλο, αλλά κυρίως με έναν ικανό άνθρωπο, έναν δυναμικό επιχειρηματία, με καθαρές ιδέες και απόψεις για την ανάπτυξη τόσο της Κορινθίας, όσο και του συνόλου της Πελοποννήσου. «Με τον Παναγιώτη Πιτσάκη μας συνδέουν κοινές θέσεις για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη και συστρατευόμαστε στον ίδιο στόχο, το αύριο της Πελοποννήσου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πέτρος Τατούλης.

Από την πλευρά του, ο κ. Πιτσάκης δήλωσε: «Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη είναι πρώτα απ’ όλα συμβολική.

Η Πελοπόννησος και η Κορινθία, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το μέλλον με αξιώσεις πρέπει να στηριχθούν στην επιχειρηματικότητα,  ο μόνος ασφαλής δρόμος για να γίνει η ανάπτυξη πραγματικότητα. Οι επιχειρηματίες δεν μπορεί  να είναι αμέτοχοι για όσα θα συμβούν για αυτούς χωρίς αυτούς. Θα είμαστε παρόντες εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις για το μέλλον μας.

Κατά δεύτερον,  η συμμετοχή μου έχει πολιτικά κριτήρια και θέλει να σηματοδήσει την επικύρωση της αξίας του Πέτρου Τατούλη, ως του ανθρώπου που έβαλε την Πελοπόννησο στις ράγες της ανάπτυξης.

Και τρίτο είναι μία επιλογή καθαρά προσωπική με ένα άνθρωπο που στάθηκε κοντά στις επιλογές μας και αρωγός.

Για τους παραπάνω λόγους συστρατεύομαι και θα βοηθήσω ενωτικά όσο μπορώ το ψηφοδέλτιο «Νέα Πελοπόννησος», να κερδίσει και αυτή την εκλογική μάχη, γιατί αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή για την Κορινθία και την Πελοπόννησο».

Την υποψηφιότητα της Γιάννας Δρακάκη- Μαθιού ανακοίνωσε ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου», Πέτρος Τατούλης για την Μεσσηνία.

Η κ. Δρακάκη- Μαθιού είναι οπτικός, επιχειρηματίας , τέως δημοτική σύμβουλος Δήμου Πύλου- Νέστορος. Ο Πέτρος Τατούλης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε στην Νέα Πελοπόννησο μια δραστήρια δυναμική επιχειρηματία, μια γυναίκα με κοινωνικούς αγώνες που βλέπει στην πολιτική την δυνατότητα να εκφράσει την συνεισφορά της στα κοινά, την Γιάννα Δρακάκη- Μαθιού».

Από την πλευρά της η κ. Δρακάκη- Μαθιού δήλωσε: «Ανήκω στους ανθρώπους που πιστεύουν ακράδαντα ότι η δημιουργία είναι αδιαίρετο στοιχείο της ζωής ενός ανθρώπου. Η ζωή μου είναι συνυφασμένη με την Μεσσηνία και το μέλλον της. Παρακολουθώ την πολιτική πορεία, την σκληρή δουλειά και την αποτελεσματικότητα του Πέτρου Τατούλη και εντάσσομαι με πολλή μεγάλη χαρά στην Νέα Πελοπόννησο. Ενώνω και τις δικές μου δυνάμεις για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ανεβάσουμε την Μεσσηνία και την Πελοπόννησο ακόμη υψηλότερα». 

Την υποψηφιότητα της Σταυρούλας Κωνσταντινοπούλου με την Νέα Πελοπόννησο στη Λακωνία ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Νέας Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Ο Πέτρος Τατούλης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την Σταυρούλα Κωνσταντινοπούλου στο Συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί πρόκειται για ένα δραστήριο, νεαρό κορίτσι, που θα προσφέρει τα μέγιστα στη Λακωνία με την φρεσκάδα και την ενέργειά της».

Από την πλευρά της η Σταυρούλα Κωνσταντινοπούλου δήλωσε: «Έπειτα από κάλεσμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, να συμμετάσχω στο συνδυασμό ‘Νέα Πελοπόννησος’, ως περιφερειακή σύμβουλος, ανταποκρίθηκα με μεγάλη μου χαρά, έχοντας στόχο, την ενεργή δραστηριοποίησή μου στα κοινά, συμβάλλοντας στην ανάδειξη και ανάπτυξη του τόπου μου, όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω μόνιμα και αγαπώ,  μέσα από καινοτόμες ιδέες και εξωστρεφή προσανατολισμό».

Την υποψηφιότητα του κ. Παναγιώτη Λαλούση με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στο ψηφοδέλτιο της Λακωνίας στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

«Εκφράζω την ιδιαίτερη ικανοποίησή μου για τη συστράτευση του Παναγιώτη Λαλούση με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου. Άνθρωπος με σημαντική εμπειρία και προσφορά από τη θητεία του στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας.

Κανένας μας άλλωστε δεν ξεχνά την καθοριστική του συμβολή στην εξιχνίαση της κλαπείσας εικόνας της Παναγίας της Έλωνας το καλοκαίρι του 2006 για την οποία βραβεύτηκε με τον Αργυρό Σταυρό των Αγίων Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου από το Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο. Είμαι βέβαιος ότι θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθειά μας και του εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

Από την πλευρά του ο κ. Παναγιώτης Λαλούσης δήλωσε «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη για την τιμητική πρότασή του, να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας. Καθοριστικός παράγοντας της συμμετοχής μου στο συνδυασμό Νέα Πελοπόννησος, ήταν η μέχρι σήμερα γενική αναγνώριση του έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου και πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλω, στην συνέχιση αυτού». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.