Νέοι υποψήφιοι με τον Νίκο Σταυρέλη

1249

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΤΖΕΝΗ


– Γεννήθηκα στο Λέχαιο Κορινθίας και είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Σακελλαρίου, με τον οποίο έχουμε τρία παιδιά. 
– Είμαι κόρη του Λάκη Παρασκευόπουλου, του οποίου φέρω βαθιά μέσα μου την κληρονομιά του ονόματος. 
– Είμαι απόφοιτη της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λάρισας, του τμήματος μετεκπαίδευσης δασκάλων του Μαράσλειου Διδασκαλείου Αθηνών, του Ανοικτού Πανεπιστημίου Πάτρας (θερινά τμήματα, με αντικείμενο την Πολλαπλή Νοημοσύνη και το animation) και του ιδιωτικού φορέα alfametono πάνω στα σύγχρονα εκπαιδευτικά συστήματα στην Ευρώπη.
– Κάτοχος πτυχίων στην Αγγλική και στη Γαλλική Γλώσσα.
– Μέλος της ερευνητικής Ομάδας υπό την καθοδήγηση του δρ. Στεφανή, Υπουργού Υγείας και διευθυντή του Επιστημονικού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας για την πρόληψη των εξαρτήσεων στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
– Υπήρξα για χρόνια μαθήτρια και αργότερα συνεργάτης της δρ. Μαρίας Φραγκή, καθηγήτριας θεατρολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
– Υπεύθυνη έκδοσης των εκπαιδευτικών περιοδικών «Απόπειρα στην εκπαίδευση» και «Μαρασλειακό βήμα».
– ΄Εχω εκδώσει το βιβλίο «Γραπτή ΄Εκφραση για την Α΄ Δημοτικού», εκδόσεις Σπουδή.
– Υπηρέτησα την ιδιωτική και τη δημόσια εκπαίδευση για 25 χρόνια και ήμουν διευθύντρια στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κιάτου απ΄ όπου και συνταξιοδοτήθηκα.
– Μαζί με τον άντρα μου δημιουργήσαμε ένα χώρο μελέτης για παιδιά του δημοτικού και του γυμνασίου, το «Αναγνωστήριο Αλφαβητάριο» στο Λέχαιο, που λειτούργησε για 7 χρόνια.
– Αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση όταν γνώρισα το Νίκο Σταυρέλη και διέκρινα την ανθρωπιά, την εντιμότητα και την αίσθηση δικαίου που τον διακρίνει, θεμελιώδη χαρακτηριστικά ενός ηγέτη σε συνδυασμό με τη βαθιά γνώση στα αυτοδιοικητικά θέματα λόγω της μακρόχρονης παρουσίας του .
– Στόχος μου ήταν πάντα η προσφορά στον συνάνθρωπο και στον τόπο μου και το έχω αποδείξει με τη συμμετοχή μου σε συλλόγους του χωριού.
– Σας καλώ να στηρίξετε την «πνοή δημιουργίας» για να φυσήξει ένας άλλος άνεμος στον τόπο μας και όλοι μαζί να προχωρήσουμε στη νέα μετά κρίση εποχή, για να παραδώσουμε στα παιδιά μας με περηφάνεια την κληρονομιά που τους αξίζει.

ΤΖΑΝΑΒΑΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ


– Γεννήθηκε στη Κόρινθο , όπου και διαμένει μόνιμα με την οικογένειά του.

– Είναι παντρεμένος με τη γυμνάστρια Φωτούλα Βασιλείου και έχουν ένα γιό, το Γιώργο που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

– Ήταν πολλά χρόνια έμπορος στο κέντρο της Κορίνθου με επιχείρηση ανταλλακτικών γεωργικών μηχανημάτων και στη συνέχεια επιχειρηματίας με καταστήματα εστίασης και διασκέδασης στην Κόρινθο.

– Πλούσια η δράση στα κοινά και ιδιαίτερα στο χώρο του αθλητισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

– Διετέλεσε Γενικός Αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας της κραταιάς Κορίνθου στην Α΄ εθνική την περίοδο 1980-82.

– Έφορος επί 10ετία στην ομάδα μπάσκετ του ΚΑΟ Κορίνθου.

– Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος την οκταετία 1990-98 επί δημαρχίας Τάκη Δαλακλείδη και τη τετραετία 2002-2006 επί δημαρχίας Θωμά Θωμαϊδη.

– Έχει διατελέσει Νομαρχιακός σύμβουλος και Αντινομάρχης τη τετραετία 1998-2002 επί Νομάρχη Άγγελου Μανωλάκη.

– Έχει διατελέσει μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής επί προεδρίας Κώστα Φιλιππίδη και δημαρχίας Δαλακλείδη.

– Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ επί δημαρχίας Τάκη Δαλακλείδη και Αλέξανδρου Πνευματικού

– Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΠΑΠ την περίοδο 2014-2017.

ΤΣΕΡΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

– Γεννήθηκε στην Κόρινθο όπου διαμένει τα τελευταία 36 χρόνια με την οικογένεια της.
– Eiναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά 4-6 ετών.
– Είναι πτυχιούχος ΤΕΕ νοσηλευτικής
– Εργάζεται στο εργοστάσιο Landis +gyr
– Είναι κόρη του πρώην επιχειρηματία Σπύρου Τσερώνη που είχε το τουριστικό περίπτερο στον φλοίσβο.

ΔΑΝΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ 
– Η Δανικά Γεωργία του Ιωάννη και της Κωνσταντίνας γεννήθηκε στο Περιστέρι Ηλείας και ζεί μόνιμα με την οικογένειά της στην περιοχή Καλλιθέας Κορίνθου πάνω από 25 χρόνια.

– Είναι μητέρα 3 παιδιών. Το ένα απόφοιτος Ναυτιλιακής Σχολής, το δεύτερο σπουδάζει Οικονομικά και το τρίτο μαθητής δημοτικού σχολείου.

– Έχει αποφοιτήσει από το Γυμνάσιο Κορίνθου

– Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα ως εργολάβος καθαρισμού δημοσίων και ιδιωτικών κτιρίων με την προσωπική της εταιρεία Golden Hands.

ΚΛΗΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
– Είναι γιός του Μιχαήλ και της Βασιλικής Κλήμη. Γεννήθηκε στο Σοφικό , όπου και διαμένει μόνιμα με την οικογένειά του.

– Είναι παντρεμένος με την Σταματία Γεωργοπούλου και έχουν δύο γιούς το Μιχάλη και το Νίκο που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα.

– Είναι απόφοιτος Τεχνικής Σχολής Ηλεκτρολόγων.

– Εργάζεται στην εταιρεία FULGOR επί 33 έτη.

– Είναι γνωστός σε όλο το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Υπήρξε ποδοσφαιριστής του Πήγασου Κορίνθου, του Αγιονορίου και του ιστορικού Πανσολυγειακού για πάρα πολλά χρόνια.Έχει διατελέσει επίσης σε όλα τα πόστα στον Πανσολυγειακό, από διοίκηση και προπονητής μέχρι τις Ακαδημίες.

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

– Η Κατερίνα Μελέτη Ρούσση του Αντωνίου γεννήθηκε στη Κόρινθο και κατοικεί μόνιμα στη Κόρινθο.

– Είναι απόφοιτη ΤΕΕ ειδικότητας Οικονομίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων.

– Έχει εργαστεί στην πολυεθνική επιχείρηση LANDIS. Ήταν ιδιοκτήτρια της κορινθιακής επιχείρησης café ΕΚΚΕΝΤΡΟΝ . Έχει εργαστεί παλαιότερα στη ΛΖ Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας. Επίσης έχει εργαστεί στα προγράμματα STAGE επί τριετία και ήταν Πρόεδρος του πανελλήνιου σωματείου των μαθητευομένων στα προγράμματα Υπουργείου Πολιτισμού.

– Τη διετία 2008-09 διετέλεσε μετακλητή υπάλληλος στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας , Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Αναστάση Παπαληγούρα.

– Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Κορίνθου, Γραμματέας Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, Πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, μέλος της ΝΟΔΕ Κορινθίας. Είναι στέλεχος της ΝΟΣ Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας.

ΧΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

– Η Ειρήνη Χιώτη γεννημένη στο Κορυδαλλό το 1980 κατάγεται από τη Μυτιλήνη.Μεγάλωσε και διαμένει στον Άσσο με την οικογένειά της.

– Είναι παντρεμένη με τον προπονητή ποδοσφαίρου Γιάννη Βασιλόπουλο και μητέρα 4 παιδιών ηλικάς 5, 6, 17 και 18 ετών.

– Έχει τελειώσει το ΤΕ Λύκειο Τμήμα Νοσηλευτικής.

– Η νέα Δημοτική Αρχή πέρα από τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, οφείλει και να προάγει τον πολιτισμό και μέσω αυτού τον αθλητισμό στηρίζοντας πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους.

– Η αγάπη και η ευαισθησία που έχει για τα αδέσποτα ζώα την οδηγούν να θέτει ως προτεραιότητα τη δημιουργία ενός δημοτικού κέντρου περίθαλψης και φροντίδας αδέσποτων.

– Θεωρεί μεγάλη τιμή που ο Νίκος Σταυρέλης την επέλεξε να είναι δίπλα του και γι αυτό αποδέχθηκε την πρότασή του και είναι πεπεισμένη ότι μπορούμε να βάλουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο Δήμο και πιο φιλικό προς τους δημότες.

ΝΤΙΣΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

– Είναι 32 ετών. Μεγάλωσε στο Περιγιάλι και μένει τα τελευταία χρόνια στην Κόρινθο.

– Είναι παντρεμένος με την Κορίνθια Κλειώ Δημογέροντα βιολόγο.

– Έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και συνεχίζει τις σπουδές κάνοντας μεταπτυχιακό στο Τομέα της Ελεγκτικής Λογιστικής και τα Χρηματοοικονομικά.

– Ομιλεί αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά και ρώσικα.

– Έντονη δράση στο Περιγιάλι τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια στο ποδόσφαιρο, στο θέατρο, τα χορευτικά.

– Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως Λογιστής.

– Μιλώντας καθημερινά με τους συμπολίτες του επιθυμεί να βελτιώσει το τόπο που μεγάλωσε και επέλεξε συνειδητά να ζήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.