Νέοι υποψήφιοι με τον Ηλία Ανδρικόπουλο

2524

Ο Ηλίας Ανδρικόπουλος ανακοίνωσε νέα μέλη για το συνδυασμό του, «Ομόνοια».

Στο δημαρχείο υποδέχτηκε ο δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος την κ. Αγγελική Γκολφινοπούλου-Γρουμπού όπου και με χαρά ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της στις επερχόμενες εκλογές με το συνδυασμό «Ομόνοια», στη δημοτική ενότητα Ξυλοκάστρου.
Η κ. Αγγελική Γκολφινοπούλου-Γρουμπού είναι μια δυναμική συμπολίτης μας, πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου και 2ου Νηπιαγωγείου Ξυλοκάστρου, η οποία γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου μας και συμμετέχει μαζί μας στις δημοτικές εκλογές προκειμένου να συμβάλλει στη προσπάθεια που ήδη κάνουμε τα τελευταία χρόνια για ένα καλύτερο Δήμο.

Ο κ. Ευάγγελος Δρίτσας είναι πρώην διευθυντικό στέλεχος της Αγροτικής Τράπεζας και κατόπιν της Τράπεζας Πειραιώς. Πρόκειται για ένα συμπολίτη μας με ήθος και αξιοπρέπεια, ο οποίος γνωρίζει τα θέματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας και με την παρουσία του και τη δράση του, ως μέλος του συνδυασμού «Ομόνοια» και της υποψηφιότητας του για δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Ξυλοκάστρου, θα συμβάλει στην προσπάθεια που καταβάλουμε για ένα καλύτερο Δήμο.

Ο κ. Ιωάννης Γώγος είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ξυλοκάστρου και του Αστέρα Δερβενίου και διετέλεσε προπονητής σε όλες τις ομάδες της Δυτικής Κορινθίας. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και ειδικότερα όσα αφορούν το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Ως μέλος του συνδυασμού «Ομόνοια» και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Ξυλοκάστρου, έχει σκοπό να συνδράμει στη βελτίωση και ανάπτυξη του τόπου του.

Ο κ. Ηλίας Βυζάς, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύργου «Ο Πύργος», μέλος της θεατρικής ομάδας «Πειραματιστές» και μέλος της καρναβαλικής επιτροπής Δερβενίου, είναι ένας δυναμικός συμπολίτης μας με γνώση πάνω στα θέματα του τόπου του αλλά και με διαρκείς δράσεις που αναδεικνύουν την δυναμική της περιοχής μας. Το πιστεύω του ότι είναι ευθύνη κυρίως της νεολαίας και των νέων ανθρώπων η ενασχόληση με τα κοινά του τόπου τους και η προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας των ανθρώπων που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, διαβιούν και εργάζονται σ’ αυτόν, τόσο αυτοί όσο και οι οικογένειές τους, έφεραν την συμμετοχή του στο συνδυασμό «Ομόνοια» και την υποψηφιότητα του ως δημοτικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Ευρωστίνης.

Η κ. Αφροδίτη Μαρκαντώνη είναι διπλωματούχος Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής και επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Ξυλοκάστρου. Τα τελευταία χρόνια, παρακολουθεί υπό το πρίσμα της επιχειρηματικής της δράσης, το έργο που έχει υλοποιήσει ο συνδυασμός «Ομόνοια» και ο δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος και ενδιαφέρεται να προσφέρει στη συνέχεια της προσπάθειας αυτής ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Ξυλοκάστρου. Με τις γνώσεις της και τη θετική της διάθεση σκοπεύει να συμβάλλει ουσιαστικά στην προσπάθεια να γίνει ο Δήμος μας ο τόπος που οραματιζόμαστε και δουλεύουμε τα τελευταία χρόνια.

Με χαρά υποδέχτηκε στο δημαρχείο, ο δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, τον κ. Αδρακτά Παναγιώτη(Τάκη) όπου και ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στη Δημοτική Ενότητα Ξυλοκάστρου με το συνδυασμό «Ομόνοια». Ο κ. Αδρακτάς διατελεί πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μελισσίου επί σειρά ετών. Με τη γνώση του πάνω στα θέματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο τόπος μας αλλά και με την εμπειρία του θα συμβάλει ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλουμε για ένα καλύτερο Δήμο.

Ο δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος καλωσόρισε στο συνδυασμό «Ομόνοια» τον κ. Μαξιούτη Ιωάννη του Ηλία και ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ως Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Ξυλοκάστρου. Ο κ. Μαξιούτης είναι ένας δραστήριος συμπολίτης μας με γνώση και άποψη για τα θέματα που αφορούν το Δήμο και επιθυμεί να συνδράμει στη βελτίωση και ανάπτυξη του τόπου μας.

Ο δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος υποδέχτηκε στο δημαρχείο τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στη δημοτική ενότητα Ξυλοκάστρου κ. Μανώλη Αριστοτέλη και τον καλωσόρισε στο συνδυασμό «Ομόνοια». Ο κ. Μανώλης ασχολείται επί σειρά ετών με τη τοπική αυτοδιοίκηση και επιθυμεί να συμβάλει στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε για την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Ο δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος υποδέχτηκε στο δημαρχείο τον κ. Σκιρδή Κωνσταντίνο όπου με χαρά ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ως Δημοτικό Σύμβουλο στη Δημοτική Ενότητα Ξυλοκάστρου με το συνδυασμό «Ομόνοια». Ο κ. Σκιρδής τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και έχει στηρίξει την προσπάθεια μας. Με τις γνώσεις του πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο Δήμος μας, θα συμβάλει στη συνέχεια του έργου μας για πρόοδο και ανάπτυξη.

Ο δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την υποψηφιότητα της κ. Καραγκίκα Χρυσούλας ως Δημοτική Σύμβουλο στη Δημοτική Ενότητα Ξυλοκάστρου με το συνδυασμό «Ομόνοια», για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Πρόκειται για μια αξιόλογη και δραστήρια γυναίκα, υπάλληλο στο Υπουργείο Οικονομικών, με παρουσία τα τελευταία χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση, στο πλευρό της παρούσας δημοτικής αρχής. Με γνώση και άποψη πάνω στα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας και με διάθεση προσφοράς, θα συμβάλει στη προσπάθεια που καταβάλουμε για ένα καλύτερο Δήμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.