Νέοι υποψήφιοι με το συνδυασμό του Νίκου Βουδούρη – Τσίτουρα

1071

Σε έναν κατεξοχήν αγροτικό Δήμο, η Δημοτική Αρχή οφείλει να έχει στραμμένο το βλέμμα της στους αγρότες, οι οποίοι αποτελούν έναν σημαντικό παράγοντα ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια τα οποία αντιμετωπίζουμε σαν αγρότες τεράστια προβλήματα, είτε με την έλλειψη νερού είτε με την κλιματική αλλαγή, καθιστά το έργο μας εξαιρετικά δύσκολο.

Η τωρινή Δημοτική Αρχή φαίνεται ανήμπορη να βοηθήσει στα προβλήματά μας. Κακή αγροτική οδοποιία, ελάχιστο νερό για άρδευση και άλλα. Αποδέχθηκα την πρόταση του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα ώστε να κατέβω υποψήφιος Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση, γιατί ξέρουμε ότι ο επικεφαλής Αλλά και ο συνδυασμός γενικότερα, απαρτίζεται από άτομα που δραστηριοποιούνται στον χώρο, γνωρίζουν την καθημερινότητά μας και το πιο σημαντικό έχουν την θέληση Αλλά και τον τρόπο να μας βγάλουν από το τέλμα!

Γιάννης Δασκαλόπουλος,
Υποψήφιος Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρης-Τσίτουρα.

Κώστας Τσακωνόπουλος,
-Πτυχιούχος Μαθηματικού Πατρών
-Ανώτατο Τραπεζικό Στέλεχος

Η ώρα της μεγάλης αλλαγής έχει έρθει στον Δήμο μας! Ο νέος κόσμος απαιτεί μια σύγχρονη πορεία και στροφή στην ανάπτυξη και την πρόοδο! Οφείλουμε να αλλάξουμε την τωρινή κατάσταση του Δήμου μας και δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις και κυρίως τις συνθήκες, για την αναδιαμόρφωσή του! Έχουμε όραμα και σχέδιο για τον Δήμο μας. Ένα σχέδιο με έμφαση στην ανάπτυξη, υλοποιήσιμο, σεβόμενο τις ιδιαιτερότητεςτου Δήμου αλλά και των Δημοτών, με κοινωνικές και περιβαλλοντικές ευαισθησίες. Είναι γεγονός ότι οι Δημότες δεν αισθάνονται τον Δήμο ως κομμάτι τους. Είμαστε εδώ για να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις Δημότη-Δήμου και να ενεργοποιήσουμε τους Δημότες σε συλλογικές δράσεις! 

Η καθημερινότητα των Δημοτών χρήζει βελτίωσης, είναι κάτι το οποίο αναγνωρίζουμε και αποτελεί στοίχημα για εμάς η άμεση βελτίωσή της. Προγραμματικά ο επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Βουδούρης-Τσίτουρας Αλλά και ο συνδυασμός Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση θέτει ως πρωταρχικό στόχο την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Δημοτών αλλά και την συνολικότερη ανάπτυξη του Δήμου μας, γεγονός που μου δεν μου έδινε άλλη επιλογή παρά να αποδεχθώ την πρόταση του για συνολική αναδιαμόρφωση της περιοχής μας. Θέλουμε να φτιάξουμε έναν Δήμο στον οποίο θα είμαστε περήφανοι για αυτόν! Και θα το πετύχουμε!

Κώστας Τσακωνόπουλος,
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρης-Τσίτουρα.

Κωνσταντίνος Τσάτσαρης
Αγρότης 
Πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Βέλου-Βόχας

Οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές αποτελούν μια ιστορική ευκαιρία για τον Δήμο μας, για να απαλλαγούμε από την υπάρχουσα Δημοτική Αρχή, η οποία φαίνεται ανήμπορη να βελτιώσει την καθημερινότητα των Δημοτών.
Αποδέχθηκα την πρόταση του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα ώστε να κατέβω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρη-Τσίτουρα Γιατί πιστεύω ότι είναι η μόνη υγιής Δύναμη στον Δήμο.

Κωνσταντίνος Τσάτσαρης,
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρη-Τσίτουρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.